Vodnar: Veliki letni horoskop 2022

Prav je, da ste neodvisni, vendar prihaja v letu 2022 trenutek, ko boste spoznali, da bi se morali bolj povezati ter v določenih situacijah tudi bolj prilagoditi. Ugajati drugim in biti v središču pozornosti bo še vedno nekaj, čemur se nikakor ne boste odrekli. Želeli boste dobre rezultate, vendar se bo treba zanje tudi potruditi, kar pa vam, ki ste vedno polni energije, ne bo težko.

Vodnar: Veliki letni horoskop 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

Planetarni vpogled v 2022

Vodnarji, začelo se bo z zmedo, ki bo skoraj mejila na kaos, saj vas bodo planetarne kombinacije že v januarju in februarju z raznimi opozorili na področju zdravja opominjale, da bi se morali malce ustaviti ter si oddahniti. Tempo, ki ga imate, vam ne prinaša več sreče, ampak obremenitev.

Gibali se boste v krogu izzivov, boja, dela, nervoze, pričakovanja in neuspeha. Ignoriranje raznih simptomov se lahko slabo konča, zato ne bodite tako samosvoji in trmasti. Večkrat razložite tistim, ki so vam blizu, kaj vas muči, kaj vas teži, le tako boste lažje pluli skozi vse obremenitve.

V pomladnih dneh na področju dela prihaja priložnost, ki pa ne bo enostavna. Sodelavci bodo občasno poskušali ovirati vaše ideje, morda ne boste imeli nadzora nad vsem, vendar naj vas ne skrbi, saj se bo od maja vse skupaj obrnilo v pozitivno delovanje. Napredovanje je na vidiku, vendar zavito v meglo, zanj se boste morali zelo potruditi in izpostaviti vse svoje prednosti v ravno pravi meri.

V septembru bodo razmere bolj divje, strastne in nepredvidljive, kar vas bo zamikalo k aktivnemu delovanju. Prebudili boste svoj optimizem in se podali novim dogodivščinam naproti. Odprti, svobodni in prepričani, da vam tokrat ne more spodleteti. Če želite svoj um bolj zbrati in se znebiti nemira v notranjosti, ki pri vas neprestano sili na plano, si pomagajte z meditacijo ali jogo.

Na splošno bo leto polno izzivov, če želite, da so rezultati boljši kot v preteklem letu, boste morali delati več in bolj osredotočeno ter poskušati bolj nadzorovati svoje finančno stanje. Tvegane naložbe lahko porušijo vse skupaj, zato se jim raje izognite in si za dušo raje kupite loto listek.

Ljubezen in odnosi

Največ sprememb boste že na začetku leta pričakovali samski vodnarji, zlasti tisti, ki ste že dlje časa samski in si resnično želite spoznati nekoga. Treba bo počakati in zavrniti vse slabe možnosti, za katere vam je že vnaprej jasno, da ne prinašajo sreče.

Zdelo se vam bo, da ste intenzivno čustveno povezani z nekom od prijateljev, vendar naj vas iluzije ne odnesejo predaleč, morda je ta oseba le prijazna z vami in ne goji ljubezenskih čustev strasti. Čeprav ne boste zadovoljni z določenim razpletom, boste še vedno vztrajali.

Vezani vodnarji, do marca prihajajo konflikti, nepomembni zapleti in razne navidezne omejitve. Ne bodite presenečeni, če se odnos poslabša oziroma malce skrha, čeprav ničesar ne boste storili narobe. V zapletih se ne obnašajte nesramno, ker lahko s tem vse skupaj še dodatno poslabšate.

Ostanite vljudni, nežni in prijazni in dobili boste iskreno ljubezen ter veliko simpatičnih gest ter komplimentov. V jeseni se lahko pri vezanih vodnarjih odnos zaradi pomembnega dogodka še dodatno poglobi, prenehali boste dvomiti. Če želite osvojiti srce, uporabite iskren pristop ter pustite svojemu šarmu, da se razprostre v razsežnosti.

Kariera in finance

Zahvala in priznanje bosta pomembni točki v prvi polovici leta 2022. Pomanjkanje spoštovanja vas lahko tako zelo zmoti, da boste do marca manj motivirani za delovne naloge in preostale podvige, ki ste jih do zdaj z veseljem opravljali. Usmerili se boste v izpolnjevanje svojih potreb, vendar bodo vse do pomladi prisotne nepredvidljive ovire.

Vsekakor morate biti pozorni, da uredite svoje finance ter se odločite, da boste poplačali vse, kar dolgujete, v čim krajšem roku. S potrpljenjem boste lažje reševali tudi težje situacije. Podpora izkušenih in vplivnih ljudi vam bo v pomoč, izboljšala se bo tudi celotna slika v kolektivu, kar vas bo notranje pomirilo.

Spoznali boste, da si morate prihodnost graditi sami. Zaradi dobre delovne učinkovitosti boste v jesenskem obdobju deležni pohvale. Naj bo to vaša odskočna deska, da v prihodnje naredite še več ter se izpostavite v pozitivnem smislu. Zvezde bodo še posebej v zadnjem delu leta na vaši strani, zato nikar ne dovolite, da se stvari zapletejo, ker se niste dovolj potrudili. Zahvaljujoč predanosti in trdemu delu se boste decembra dotaknili svojih sanj.

Ostanite osredotočeni do konca in ne razlagajte zadev, dokler ne bodo popolnoma jasne. Če zaradi nezadovoljstva s trenutnim položajem iščete zaposlitev, najprej trikrat razmislite in pretehtajte vse razloge za in proti, saj obdobje ne prinaša nič boljšega. Čeprav bo leto v začetku nekoliko zahtevno, se bodo razmere pozneje izboljšale.

Družinsko okolje

Čeprav boste vodnarji na začetku leta bežali pred družinskimi soočenji, vas bodo ta ujela ali počakala. Zavedali se boste in si naglas priznali, da odnosi s sorodniki niso ravno najbolj obetavni.

Ne prepirajte se in ne iščite neprestano razlogov ter krivcev, saj lahko to še poslabša situacijo ali jo zaostri. Želeli boste, da cenijo vašo zasebnost. Vzemite si čas zase, ne trudite se za nekoga narediti nekaj, kar vam ne ustreza, pri čemer se ne počutite dobro. Potrpežljivost, vztrajnost ter predanost vas bodo reševali pred tem, da bi se nekomu po krivici zamerili.

V zadnjih dneh leta boste želeli več bližine tistih, ki vas obdajajo, zanje boste pripravljeni storiti kaj lepega, kar se bo tudi povrnilo z dobrimi energijami.

Zdravje in počutje

Treba bo bolj skrbeti za svoje zdravje, saj ste v zadnjem času vse, kar se je pojavljajo, spretno ignorirali. Nakopičene zadeve in nerešene stvari vam lahko do meseca aprila povzročijo nekatere težave, čeprav imate neverjetno visok prag bolečine.

Svojemu telesu boste morali nameniti več pozornosti in se navaditi na zdravo rutino, le tako se boste lahko počutili zdrave. Poudarjeno bo tudi področje srca in ožilja, zato se poskušajte izogibati nezdravi prehrani in alkoholu.

V zimskih mesecih se bo ob utrujenosti pogosto pojavljala nespečnost, ki se lahko razvije v duševno napetost. Podarite dovolj počitka tudi telesu in umu ter pijte dovolj tekočine, ki bo pravi eliksir za vaše telo.


Preberite še: