Vpliv luninega mrka na 4 astroznamenja

Kako bo lunin mrk vplival na vodnarja, škorpijona, bika in leva.

Vpliv luninega mrka na 4 astroznamenja (foto: profimedia) profimedia
31. 1. 2018

Na zadnji dan januarja, kot veste, prihaja lunin mrk, ki je malce drugačen kot običajno. Je moder in krvav. Moder – saj je druga polna luna v istem mesecu in krvav - tako astrologi imenujejo zaporedne lunine mrke, ki dajejo luni rdeč sijaj. Videli ga sicer ne bomo, ga bomo pa nedvomno občutili.

Polna luna nastopi 31. januarja ob 14.27 uri. 

To obdobje nas vse uči, da se osredotočamo na tisto, kar je pred nami in sledi ter ne na tisto, kar je že bilo. Torej nas nagovarja, da razrešimo preteklost (travme in negativna čustva) in se posvetimo sedanjosti.

Nenavadni dogodki, neobičajno obnašanje, splošni kaos in zmedenost (tako znotraj kot zunaj nas) se lahko dogaja vsem.

31. januar pa, kot piše hrvaška stran novasvet.com, naj bi še posebej vplival na 4 astroznamenja.

Bik

Bodite pripravljeni, da vas pretrese vse do vašega jedra. Zahvaljujoč lunarnem “kaosu” lahko doživite popolno preobrazbo – v odnosih in v vaši osebni filozofiji. Bodite pripravljeni na sprejemanje sprememb in se jim ne upirajte.

Lev

Levi bodo v tem obdobju v središču pozornosti. Čeprav bodo vsi pogledi usmerjeni v njih, je čas, da se sami osredotočijo na svoje lastne emocionalne potrebe. Čas je, da delajo na svoji samozavesti in se posvetijo sebi – tako fizično kot psihično. Čas je tudi, da pustijo preteklost za seboj.

Škorpijon

Lunin mrk lahko škropijonom odpre pozitivne spremembe v poslu in prinese priložnosti za napredek. Okolica jih bo pričela bolje ceniti in drugače sprejemati. Prihaja niz malih, a pomembnih sprememb v življenju. 

Vodnar

Občutili bodo spremembe v odnosih z drugimi. Sledijo lekcije v vzpostavljanju ravnovesja v odnosih in v tem, da ne morejo pričakovati od drugih, da se bodo obnašali skladno z njihovimi željami.

Vir: novasvest.com