Kako Sonce v TEHTNICI vpliva na vaše znamenje?

Sonce se je 23. septembra zavihtelo v znamenje tehtnice, kjer se bo nahajalo do 23. oktobra, ko nadaljuje svojo pot v znamenju škorpijona. To je obdobje, v katerem si boste prizadevali za ohranjanje dobrih odnosov, hkrati pa boste ukrepali za dosego želenih rezultatov. 

Kako Sonce v TEHTNICI vpliva na vaše znamenje? (foto: shutterstock) shutterstock
26. 9. 2022

Potreba po razumevanju in uravnoteženju medosebne dinamike prihaja v ospredje. Lažje boste svetovali, razmišljali ter se usmerili v prave rešitve, tiste, ki so povezane s srcem. Kako bo Sonce v tehtnici vplivalo na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Ovni, sedaj je pravi čas, da opustite vzorce negativnosti in obsojanja ter se osredotočite samo na to, kar želite ustvariti v prihodnosti. Poiščite čas za meditacijo in bodite takrat, ko bi se običajno vznemirili ali razburili mirni. Z intenzivnim vpogledom vase vam bo omogočen globlji dostop do višje zavesti. Karierne korake bo potrebno izpeljati s taktom in diplomacijo. Ljubezensko razmerje bo temeljilo bolj na razumevanju kot na romantičnih podvigih.

BIK

Biki, to je pravi čas, da prebudite brezpogojno ljubezen do sebe. Ljubezen je vodilna sila v vesolju, polje, ki odmeva v vsakem od nas, zato naj bo v tem obdobju vaša prioriteta. Vadite tako dajanje kot prejemanje, da uravnovesite svoj um na ustrezen način. Odpravite vse omejitve v zvezi z vzorci, ki so vas omejevali. Osebna in družinska pričakovanja, ki so preveč zahtevna lahko okrenejo duševno ravnovesje. 

DVOJČKA

Dvojčki, odprite svoje srce in se brez dvomov in zadržkov uglasite z vibracijo ljubezni. Pomembno je, da med kariero in čustvi izberete ljubezen, vlagate vase in v svoje odnose. Opustite tisto, kar vam ne služi več, stare vzorce, omejujoča prepričanja, strupene navezanosti ter nakopičen strah. Področje dela bo zahtevalo več prilagajanja, morali se boste motivirati in se izogniti hitenju ter površnosti.

RAK

Raki, prišli boste do spoznanja, da imate vse, kar potrebujete, da določeno željo uresničite, edina stvar, ki vam stoji na poti, ste vi. Nikar ne dojemajte življenja preveč resno, bolj ko eksperimentirate, bolj ustvarjalni postajate. Če vas strah in mentalna aktivnost ovirata, nekajkrat globoko vdihnite, spustite svoje zavedanje ter se prepustite. Uravnotežite svoj čustveni svet tako v dejanjih kot v besedah. Za ugodne rezultate in dobiček se boste morali bolj potruditi. 

LEV

Levi, skušajte biti z energijo Sonca v tehtnici bolj preudarni. Prišli boste do spoznanja, da vse, kar se sveti, ni zlato in da stvari niso vedno takšne, kot se zdijo na prvi pogled. Vpliv vas spodbuja, da sledite svoji intuiciji in sanjate velike sanje, seveda pa ne pozabite na osredotočenost. Uravnotežite svoj notranji in zunanji svet, da omogočite cikel prebujanja. Na delovnem mestu se boste nekateri pogosto soočali z omejitvami, ki jih boste premagali s trdno držo in prizadevanji. 

DEVICA

Z vplivom Sonca v tehtnici imate priložnost, da vsa področja življenja uskladite. Izpustiti bo potrebno potrebo po nadzoru, kar ne bo enostavno. Skušajte ohraniti dobro mnenje in o sebi govorite samo na pozitiven način. Ne pozabite, da je vaša moč vztrajnost, znebite se raznih izgovorov in opravičil. Družinski odnosi bodo skladni pod pogojem, da boste poskušali ohraniti dostojanstvo in spoštovanje. V nasprotnem primeru se lahko soočite z močnimi nasprotji.

TEHTNICA

Tehtnice čas je, da zasijete. Sonce v vašem znamenju vas bo obdarilo s pozitivno energijo in številnimi priložnostmi. Vaša pristna moč, ki jo črpate iz podzavesti bo glavni temelj za veselje in uspeh. Odpustite si vse, kar mislite, da ste ali niste storili. Prepustite odgovornost drugim, ne pozabite, da ne morete osrečiti vseh. Osredotočite se na lastno srečo in ustvarjalnost. Ego vam lahko predstavlja izziv v odnosih, vendar ga boste znali pravi trenutek ugasniti.

ŠKORPIJON

S Soncem v tehtnici prihajate do spoznanja, da je vse mogoče, če si le dovolj želite. Prihaja potencial, da manifestirate vse, kar ste načrtovali v zadnjem obdobju. Prepoznajte in spoštujte svoje sanje, svoje želje in jim ljubeče dovolite, da se rodijo. Popolnoma sprejmite sebe, dobro ter slabo, pomembno bo tudi uravnovešanje čustev. Karierni podvigi prinašajo boljši zaslužek. Skušajte pa se izogniti kakršnemu koli konfliktu s sodelavci. 

STRELEC

Strelci, prišel je čas, da usmerite svojo pozornost na tukaj in zdaj. To je odličen čas, da opustite stara razočaranja, ki vas obremenjujejo in prebujajo vibracijo strahu. Zavestno si dovolite preseči strah pred ločitvijo, konfliktom in močjo nad drugimi. Namesto pretiranega razmišljanja čutite, sledite svoji intuiciji. Prebudite stabilnost in moč, da boste lažje delovali tudi v kaosu. Pričakujte usklajene odnose z družino, brati in sestrami.

KOZOROG

Kozorogi, zaupajte vase, vse se bo zgodilo v skladu z vašimi pričakovanji. Prepustite se toku, namesto da poskušate nadzorovati sebe ali druge. Ne pozabite, da se vse dogaja ob pravem času. Odkrili boste pot do čistosti svoje duše, kar vam bo omogočilo, da spoznate tudi svojo globino. Odnosi bodo vsebovali plast egoističnega pridiha, kar bo negativno vplivalo na povezanost. Profesionalni odnosi z nadrejenimi bodo zahtevali previdnost, zato skušajte biti pozorni na svoje pripombe.

VODNAR

Vodnarji, vpliv Sonca v tehtnici bo za vas zelo ugoden, saj vas bo popeljal k počitku. Ne delajte samo zato, da bi se dokazovali drugim. Čas je, da v miru spijete skodelico čaja ali kave, počivate in se osredotočite na svoje vibracije. Prepustite se kozmični širitvi, ki vas poziva k temu, da se približate pravemu bistvu. Nekdo od bližnjih se lahko zaradi svojih težav oddalji od vas in zelo se boste morali potruditi, da boste to bližino povrnili. Na področju ljubezni se boste znebili raznih dvomov.

RIBI

Vpliv Sonca v znamenju tehtnice prebuja moč in pogum. Če želite narediti pomemben korak, delujte počasi, da spregledate pravo rešitev. Verjemite vase, ne gre za rezultat, temveč za to, da počasi napredujete. Poskrbite za svoje finance in skrbno spremljajte denarne izdatke in kakršne koli špekulacije. Ohranite rutino meditacije, da uravnovesite svoje duševno ravnovesje. Na področju čustev se boste predejali nežno, brez zadržkov in sramu, ki vas običajno spremlja.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: