DEVICE ne smejo pozabiti, da nihče ni popoln!

Energija znamenja device je značilna po svoji analitičnosti, previdnosti in dogmatičnosti.

DEVICE ne smejo pozabiti, da nihče ni popoln! (foto: shutterstock) shutterstock
1. 1. 2021

Vaša prednost je, da nikoli ne naredite ničesar na pol. Ste najbolj natančno znamenje zodiaka, znani po tem, da skozi življenje trdo delate in se trudite po svojih najboljših močeh. Spremlja vas misel, da je vsaka podrobnost sestavni del celote.

Z zemeljsko energijo ste motivirani, spremlja vas občutek, da ste najboljši pri vsem, kar počnete, zlasti ko gre za tradicionalne dosežke. Ker spadate med spremenljiva znamenja, pa ste se sposobni tudi prilagoditi in si na iznajdljiv način poiskati boljše možnosti zase, ne da bi se pri tem ozirali na druge. Vaš vladar Merkur vam omogoča, da dosežete več v karieri, odnosih in na svojem duhovnem potovanju.

Vaša najboljša lastnost je vsekakor predanost. Nihče ne deluje tako predano kot vi in zato ste v življenju dostikrat zelo spoštovani, tudi ko zapustite obzorje, še vedno govorijo o vaši marljivosti in lojalnosti. Ne glede na to, kaj delate ali kdo je povezan z vašim delom, vi ste vedno popolnoma predani in osredotočeni, kar vam v poslovnem svetu marsikdo zavida. Pripravljeni ste se spoprijeti z vsemi ovirami, če stojijo med vami in vašimi cilji.

Pod svojim hladnim in trdnim oklepom ste občutljivi in ​​spoštovati morate svoje omejitve. Ne pozabite se povezati z ljudmi, na katere ste navezani, saj le tako krepite svoje osebno področje. Radi imajo vaše dosežke, vendar morate tudi vi njih kdaj pohvaliti, v nasprotnem primeru bodo dobili občutek, da ste daleč pred njimi.

Device ste sposobne natančnih podrobnosti in fokusa, ki ga druga znamenja ne premorejo. V karieri uživate, kjerkoli se znajdete, najbolj na kožo pa vam je pisano znanstveno raziskovanje. Zaradi vaše resnične želje po pomoči, sta socialno delo in zdravstvo panogi, kjer ste resnično najboljši in nepremagljivi.

Medtem ko vaši kolegi klepetajo in surfajo po mobitelih, vi mirno delate in se zato nahajate daleč pred konkurenco, zahvaljujoč svoji natančnosti. Nenehno si prizadevate za najboljše, vendar ne pozabite, da nihče ni popoln.

Vaše znamenje je povezano z zdravjem, zato skozi življenje stremite k temu, da ujamete čim bolj zdrav življenjskih slog in da se čim več gibate. Ker ste perfekcionist, ste nagnjeni k prekomernim naporom in ne zanima vas, če vas v telovadnici opozarjajo, da je dovolj.

Zelo ste produktivni in radi analizirate vse situacije, vendar se pogosto lahko zapletete v svoje podrobnosti in vse skupaj zakomplicirate. Ne bojite se spregovoriti in izraziti svojega mnenja. Samouničevanje, preobremenjenost, samopomilovanje so lastnosti, za katere menite, da niti niso tako grozne, kot se zdijo drugim. Na trenutke ste lahko narcisoidni, saj verjamete, da ste najboljši.

Device imate stalno potrebo po izpopolnjevanju svojega sveta, kar lahko privede do tega, da vas družina in prijatelji dojemajo kot izbirčne, vendar se vi tako težko zadovoljite z nečim, kar ni dovolj dobro za vaše standarde.

Nekateri morda mislijo, da ste neodločni ali počasni pri sprejemanju odločitve, vendar si vi vedno vzamete čas, da pretehtate vsa dejstva, preden se odločite. Ste zelo dobri pri reševanju problemov, saj radi ločite vse elemente vprašanja, razmislite o vsakem delčku posebej in jih nato počasi znova sestavite.

Vaše racionalno razmišljanje pogosto frustrira druge ljudi, vendar si ne morete pomagati, ste takšni kot ste in se s tem ne obremenjujete, saj se dobro zavedate, da drugim vaša racionalnost večkrat še kako prav pride.

Ste zelo organizirani v svojih mislih in zelo urejeni. Čistoča je za vas na prvem mestu in nikakor ne razumete, kako lahko nekateri delujejo v tako razmetanem stanovanju ali avtu. Na zabavi ste oseba, ki prihaja zgodaj in seveda analizira vse udeležene.

Točno veste, kaj hočete od življenja, ste zelo modri in oddajate neverjetno avro.

Pripravil: Horoskop.si