DEVICE ne prenesejo neodgovornih ljudi

Kaj je značilno za device? 

DEVICE ne prenesejo neodgovornih ljudi (foto: profimedia) profimedia
5. 9. 2021

Kot Merkurjevo znamenje ste perfekcionist, kar pa ne pomeni, da ste popolni, le kritike na svoj račun ne prenesete. Device ste praktične in včasih sramežljive.  Držite se najvišjega standarda in zelo dobro veste, kaj lahko storite in si prizadevate biti najboljše. Ste natančni, vedno in povsod pozorni na vsako podrobnost. Zaradi tega vas večina vidi kot nezadovoljne s sabo.

Ne prenesete neodgovornih ljudi. Oči obrnete vedno, ko nekdo naredi kakšno neumno napako. Ste neverjetno sposobni, vendar pa se nagibate k temu, da ne zaprosite za pomoč, tudi ko jo obupno potrebujete. Ste zvest prijatelj, prijateljica in ljubimec ali ljubimka. Da se odprete, potrebujete nekaj časa, a ko boste to storili, ste popolnoma zavezani in pripadni. V celoti ljubite in se posvečate vašemu odnosu. Gradnja zaupanja pa je lahko za vas resnično dolgotrajen proces. Vi običajno raje vztrajate v stabilnih odnosih, avanture vas ne mikajo.

Potrebujete poštenost in doslednost v prijateljstvu in v ljubezenskih odnosih.  Z lahkoto se znate izmotati iz kočljivih situacij in ste od vseh znakov daleč najbolj racionalni. Zaradi svoje metodične narave imate sposobnost videti obe strani problema in poiskati popolno rešitev prej kot ostali. Nikakor ne znate premagati navezanosti na stare načine vedenja, obrazce, s katerimi se vedno znova lotevate stvari na enak način in navezanosti na določene zamisli.

Vse vas zanima, ste zelo radovedni in dlakocepski. Če vidite nekaj neznanega, se želite naučiti vse, kar se lahko, hitro pa znate poiskati tudi vse negativne plati, zakaj pa ne, ko se raje preventivno zaščitite. Imate senzor, da prej kot ostali odkrijete laži in ljudi, ki niso iskreni in nimate težav, da jih odstranite iz svojega življenja, takoj ko jih razkrinkate. 

Vedno ste na vrhu svojih ciljev. Ne samo, da poznate svoje cilje in sanje do potankosti, ampak poznate tudi pot k njihovemu doseganju. Usmerjeni ste v pravo smer, uspešni, zato lahko storite, karkoli ste se odločili. Marsikdo ne razume, kako kompleksna je vaša osebnost, zato ne bodite presenečeni, če ste v življenju pogosto napačno razumljeni in umaknjeni od ljudi, ki vas preprosto ne prenašajo.

Device premorete globoko modrost, ki presega vaša leta. Ste pametni, imate veliko talentov. Ste klepetav prijatelj, kateremu je potrebno povedati, da preneha govoriti, čeprav ne marate da vas med pogovorom prekinjajo. Najbolje se izražate skozi delo, preko nečesa, kar ima materialen in fizičen smisel. Vaš problem pa je, da nikoli niste popolnoma zadovoljni s svojim delom in uspehom.

Točnost vas vodi tudi v vsakodnevnem življenju, zato so vaše stvari na svojem mestu, položnice so plačane ob roku, ali morda celo pred rokom, na pomembne podatke pa ne morete pozabiti, saj imate vse skrbno zabeleženo. Zelo dobri ste pri analiziranju podatkov in najmanjših podrobnosti. Nagibate se k nenavadnemu izrazu na obrazu, zato vas je težko prebrati. Zato ljudje pogosto razmišljajo, da ste jezni na njih.

Ste tisti, ki razumete ogromno bolečino, še posebej zgodaj v mladih letih. Če ste ali boste doživeli izgubo, si boste prizadevali narediti vse, da se vam kaj podobnega ne bo več zgodilo. Vi nikoli niste polovičarski, ko ljubite in z lahkoto se prelevite v ljubečega partnerja, vendar morate čutiti spoštovanje in zvestobo. Ste močno zakoreninjeni v materialnem svetu, kar pomeni, da cenite finančno varnost, dom in domače. Na področjih dela v laboratoriju, zdravstvenih poklicih in psihoanalizi dobesedno cvetite in tukaj ste nepremagljivi, zato vam ostali težko sledijo.

Spremlja vas zdravo in odprto stališče do intimnosti, čeprav večkrat delujete hladno. Potrebe telesa poskrbijo, da boste odpravili stres in napetosti ter imeli trdno oporo za življenjske obveznosti. Zato je vaša spolnost globoka in krepka, z zelo pozitivnim učinkom na vašo dušo in telo.

Pripravil: Horoskop.si