DVOJČEK se lahko spoprijatelji z večino ljudmi

Tisti, ki ste rojeni v znamenju dvojčkov, v obdobju od 21. maja do 21. junija, ste posebne osebnosti, ki vas poleg vaše osnovne plati spremlja še vaša druga plat, tako da vam z razlogom rečemo dvojčki.

DVOJČEK se lahko spoprijatelji z večino ljudmi (foto: Pexels) Pexels
21. 5. 2021

Vaš vladar je planet Merkur in spadate med zračna znamenja, kar pomeni, da mislite, da veste vse. Vaš karakter je sestavljen iz različnih odtenkov, od živo rdeče pa tja do sive, ko ni vse tako, kot ste si zamislili.

Odprti ste za vse vrste ljudi. No, razen za tiste, ki so negativni, dolgočasni ali brez stila. Do tistih, ki vam niso všeč, se znate oddaljiti in jim brez zadržkov povedati v obraz, kar jim gre. Ko ste v svojem elementu, prepričani, da je pravo samo vaše mnenje, ste sposobni tudi sarkastično užaliti.

Dokončati stvari je za vas prava nočna mora. Saj si želite, da bi stvari zaključili, vendar vas vedno vmes zmoti toliko drugih reči, katerim se enostavno ne morete upreti. Želite čim več stvari opraviti v čim krajšem času in ne morete dolgo sedeti na enakem mestu. Imate veliko energije, ki jo drugi lahko imenujejo živčnost in nemir, toda vaša želja po nečem novem, vam preprečuje, da bi bili bolj potrpežljivi.

Dvojčki delujete dolgočasno, če ne morete biti spremenljivi, prilagodljivi, ter deliti svojega navdušenja z drugimi. Skušate biti čim bolj privlačni in privabljate veliko ljudi, tudi nasprotnega spola. Vi ste zagotovo zvezda predstave na kateri koli zabavi ali dogodku, s svojim elegantnim slogom in brezskrbno karizmo. Znani ste po svoji sposobnosti, da stimulirate čute in vzbujate um, čustva in energijo naenkrat.

Privlači vas učenje o ljudeh, tujih državah, kulturah, teorijah, prepričanjih itd. Radi potujete, da še dodatno širite svoja obzorja in seveda, da lahko potem svoje znanje delite z drugimi. Ne marate biti zvezani, pripeti, zaprti, zakriti ali skriti. Razen, če ste v svojem slabem razpoloženju, ki se sicer redko pojavlja. V tem primeru vas bo vaš notranji dvojnik vseeno nagovoril, da greste ven med ljudi.

Ena od prednosti tega, da ste dvojček, je, da lahko vse spremenite, kadar želite, ter da se sami odločate, kdo ste. Ta prilagodljivost osebnosti vas naredi prilagodljive vsem socialnim razmeram. Lahko se spoprijateljite z večino ljudmi, vendar se neiskrenim in zakompliciranim hitro izognete. Nedoslednost je vaša glavna pomanjkljivost, s katero pa se niti malo ne obremenjujete. 

Drugi se lahko izogibajo občutljivim temam, razpravam ali čustvenim težavam, dvojček nikoli. Za vas je konflikt samo pogovor o določeni temi. Vendar je pri vas vse odvisno od razpoloženja, v katerem se nahajate trenutno. Ste zelo koketavi in razigrani, ampak to nikakor ne pomeni, da niste zvesti, vendar mora biti vaša ljubezen zelo močna, če ne celo usodna.

V poslovnih in finančnih zadevah se ne obremenjujete preveč, saj ste prepričani, da vas za vogalom čaka uspeh, če ne tukaj, pa zagotovo tam nekje.  Čeprav vas označujejo za površne, ste v resnici veliko bolj motivirani kot ostali. Želite doseči svoje cilje in tisto, za kar si prizadevate, kljub svoji nezmožnosti poglobiti se in posvetiti pozornost podrobnostim.

Ste zelo navdušeni nad vsem in vsakim, polni življenja vedno hrepenite po novih in zanimivih stvareh, vaše navdušenje je nalezljivo. Vaša komunikacija je na višji ravni, vendar se lahko hitro spreobrne v obrekovanje. Prodate lahko skoraj vse, saj vas spremljajo izjemne verbalne veščine in prirojena simpatičnost, ki prepriča še tako trdega posameznika.

Očarati znate s svojo duhovitostjo in humorjem, v vaši družbi nikoli ni dolgčas. Poleg tega vaša spontanost prispeva k vašemu naravnemu šarmu. Dvojčki se skušate izogniti nesmiselnim dramam in konfliktom, in ko je to mogoče, se boste preprosto umaknili iz napete situacije, preden se energije preveč segrejejo.

V življenju je za vas preveč pomembnih stvari, da bi se ukvarjali s čustvi drugih ljudi. Namesto da bi se obremenjevali, nadaljujete z razgibanim življenjem. Ne bojite se postaviti se zase in to znate narediti na diplomatski način, seveda neodvisno. V življenju stremite k temu, da najdete nekoga, ki je na vaši valovni dolžini in sledi vašim nenavadnim idejam.

Pripravil: Horoskop.si