Dvojčki razposajeno jadrajo skozi svoje življenje

Dvojčki, hitri, nezainteresirani in razposajeni jadrate skozi svoje življenje, ki vsebuje številne različne vloge, enkrat tako, drugič drugače.

Dvojčki razposajeno jadrajo skozi svoje življenje (foto: profimedia) profimedia
8. 6. 2021

Vaša komunikacija je odlična, vendar vas je pri govorjenju zelo težko ustaviti, saj ste sposobni, če vas kdo želi prekinit, povzdigniti svoj glas in neobremenjeno nadaljevati. Večkrat se izgubite v svojih besedah in se vsemu skupaj na koncu hudomušno nasmejite.

Vaše življenje je zabava in igra ali oboje hkrati. Ko si nekaj zaželite, vas nič ne ustavi, vendar večkrat pozabite na kakšno podrobnost. Ste vsestranski in zabavni, zato se vas v vsaki družbi resnično razveselijo.

Zelo ste neodločni, vendar se s tem ne obremenjujete, saj vam slabe odločitve včasih prinesejo boljše ter sveže priložnosti, ki ste jih pripravljeni sprejeti z odprtimi rokami. Vaša prilagodljivost je vaše darilo, vendar lahko z lahkoto zdrsnete v prepad, če niste dovolj previdni. Ko so vsi ostali preveč sramežljivi, da bi izpostavili dejstva ali naredili korak, ste vi tisti, ki običajno prebijete led.

Določena stvar ali oseba vam v enem trenutku pomeni največ, v naslednjem trenutku pa vas več ne zanima, saj je vaša pozornost že usmerjena drugam. Če vam to kdo zameri, se s tem ne obremenjujete, saj želite življenje živeti polno in razigrano. Veliko vam pomeni, da imate veliko prijateljev. Hitro se lahko znajdete v konfliktu, ki ga znate še hitreje pozabiti.

Zelo težko ste pri miru in enostavno dolgo ne vzdržite na enem mestu. Zaradi vaših tekočih, prodornih misli se vam mora ves čas nekaj dogajati. Tudi v pogovoru se težko osredotočate na eno zadevo in o njej razglabljate podrobno. Potrebujete čim več informacij in obiskati morate čim več krajev.

Ko gre zares, ko ima nekdo od vaših bližnjih težave, se znate umiriti in prisluhniti. Vedno ste pripravljeni sedeti in poslušati ter se o vsem skupaj pogovoriti. Ta vaša lastnost je dragocena, zaradi nje vas spoštujejo, saj vedo, da si vam ni težko vzeti časa, tudi takrat ko ste zaposleni s kakšno pomembno zadevo. Dvojček je tisti, ki bo vstal sredi pomembnega izpita, če ga bo kdo resnično potreboval.

Racionalno in logično pristopate k problemom. Na delovnem mestu imate veliko prednost, saj ste lahko nedvoumno in jasno osredotočeni na probleme, oziroma na več zadev hkrati. Čeprav imate večkrat težave z zbranostjo in površnostjo se vedno nekako znajdete na svoj najboljši način.

Vaša otroška energija vas bo vedno spremljala, zato boste vedno izgledali mladostno in mlajše. Vaša lahka in živahna energija vas vodi v samozavest. Večkrat pa ste zaradi svojega videza napačno ocenjeni, vendar vas to ne moti, če to pomeni ohranitev vaše nedolžnosti. Dvojčica je tista, ki ne bo vedno povedala koliko pomladi šteje, morda bo kakšno celo odbila.

Ljubite timski šport in povezovanje na vse možne načine. S svojimi dvojnimi energijami premorete dovolj tekmovalnosti za dve osebi in radi se spuščate v igranje in tekmovanje z drugimi. Zmaga za vas ni ključnega pomena, pomembno je da sodelujete. Prilagoditi ste se sposobni na vsako situacijo, vendar vaša prilagodljivost ne traja večno.

Z vami upravlja planet Merkur, kar pomeni, da mislite, da poznate in veste vse. Resnično dobri ste v tem, da prepričate druge, da nekaj obvladate, čeprav včasih nimate pojma. Ste izredno ekstrovertirani ter odprti za vse vrste ljudi. Všeč vam je da ste elegantni, vendar nikoli ne izberete kombinacij, v katerih se ne počutite zelo udobno, tudi če to pomeni, da se boste na večerji pojavili v kavbojkah.

Seveda lahko zaključite določen projekt, ki ste ga začeli pred tedni, vendar potrebujete poleg sebe še dodaten zagon, nekoga, ki bo namesto vas analitičen in precizen, saj to vam enostavno ne leži. Ste tudi nemirni in nerodni, vendar ste prepričani, da vas to naredi še bolj prikupne.

Sprijaznimo se s tem, da ste zvezda predstave na kateri koli zabavi ali dogodku, s svojim edinstvenim slogom in neobremenjeno ves čas flirtate. Obožujete svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripadate. 

horoskop.si

Poglejte si še: