Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju škorpijona

Škorpijoni, ki ste rojeni od 23. oktobra do 22. novembra, ste zelo intenzivni in strastni ljudje. Vedno stojite trdno na svojih nogah in opazujete druge, da bi ugotovili in se odločili, ali so ti ljudje res vredni vašega zaupanja.

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju škorpijona (foto: unsplash) unsplash
15. 10. 2018

Smo neverjetno strastni glede vsega. Morda nismo najbolj nežni in ljubeči. Če nas razočarate, vam ne bomo enostavno odpustili. Vedno takoj povemo, če želimo, da se odnos razvija ali ne, ovinkarjenje ni v naši domeni. Poslušamo, kaj govorite in kako govorite, šele nato si ustvarimo vtis. Želimo razumeti, kdo ste, preden skočimo v odnos z vami. Če ste iskreni s nami, vam bomo zaupali, vendar nikoli popolnoma. Preprosto pokažite svojo zvestobo in to nam bo omogočilo, da vas spustimo blizu.

Škorpijoni smo znani kot ljudje, ki zelo spoštujejo svojo zasebnost, zato nikar ne posegajte vanjo. Ne želimo deliti tega, kar se dogaja v našem umu, v podzavesti. Verjamemo, da ko nekdo ve preveč o nas, nas lahko tudi razočara.

Po drugi strani, medtem ko vam ne želimo ničesar povedati o nas, želimo, da nam zaupate popolnoma vse o sebi, smo tudi mojstri v tem, da nam zaupate najgloblje skrivnosti. Če nimate dobrega smisla za humor ali če niste zadovoljni z nekom, ki se rad pošali, potem se nam raje izognite, da si prihranite razočaranje.

Ne obremenjujemo se z vašimi težavami, vemo samo, kako odgovoriti na vprašanja s smehom in sarkastičnim komentarjem. Ne moremo si pomagati, ampak se počutimo popolnoma izdani, če nas kdo užali ali razočara. V borbi za svoj jaz bomo žal uporabili vse, kar bomo lahko, da boste občutili isto bolečino. Želimo, da čutite, kako se počutimo, in čeprav to morda ni najboljši pristop, je to način, kako deluje škorpijon. Sposobnost razumevanja in sprejemanja sarkazma je velika stvar za nas, zato, če tega ne morete razumeti, raje pojdite naprej.

Dovoljevanje, da prevzamemo vodstvo, je za nas zelo pomembno. Pomaga tudi, če nam dovolite, da smo glavni v spalnici. Ko govorimo o seksu se popolnoma sprostimo, saj smo znani kot najbolj seksi znak v zodiaku. Vse, kar nas zanima, sprejemamo strastno. Točno vemo kaj hočemo, zato nam zaupajte.

Medtem ko se zdi, da smo pozabili na nekaj groznega, kar ste storili v preteklosti, nismo. Napetosti znamo držati v sebi, dokler ne bo prišel pravi trenutek, da bomo to vašo napačno potezo uporabo uporabili v maščevanju. Nikoli nam ne lažite, ker smo intuitivni ljudje, ki bomo odkrili resnico in jo uporabili proti vam.

Odnos z nami je lahko čudovita pravljica, saj se boste, če boste iskreni ob nas počutili ljubljeno in spoštovano. Nikoli vas ne bomo užalili, saj nam tisto, kar je naše, največ pomeni. Vedno vam bomo povedali resnico, tudi če je še tako kruta. 

Ne maramo prositi za pomoč, ker to dojemamo kot znak slabosti. Želimo biti gospodar svojega življenja in živeti z geslom, če želim, da je storjeno pravilno, moram to storiti sam. Brutalno smo pošteni, kar marsikoga moti.

Sposobni smo spreminjati svoje razpoloženje, eno sekundo smo popolnoma mirni, vendar ko nekdo pritisne na gumb, bomo v trenutku eksplodirali kot vulkan. Ko se razjezimo, lahko konkretno napademo.

Čutimo, kaj drugi občutijo, kar ni vedno dobra stvar, saj nam potem po glavi švigajo številne nepotrebne misli. Imamo vgrajen detektor laži in zlahka odkrijemo pravo resnico.

Sanjamo veliko in storili bomo vse, kar je potrebno, da dosežemo svoje cilje. Gibanje ni nikoli možnost, ampak je naša konstantna izbira in ključ do dobrega počutja. Obdarjeni smo s težnjo, da vse storimo v skrajnostih, tako dobro kot tudi slabo. Za nas je zelo težko poiskati kompromis, saj imamo občutek, da je naše mnenje vedno pravo.

Razumemo in sprejemamo temnejšo stran življenja in imamo prirojeno željo, da najdemo odgovore na najgloblje in najtemnejše skrivnosti življenja. V življenju želimo ustvariti svojo lastno pot in ne maramo sedeti na plečih drugih. Neverjeten spomin nam zagotavlja, da vsak majhen neuspeh, ne glede na to, kako majhen je občutimo kot lekcijo za prihodnost. Škorpijoni smo zapleteni in znano je, da imamo ekstremna čustva, ki jih pogosto težko ustalimo. Smo zelo zasebni in pogosto imamo raje manjši krog prijateljev, ki so nam popolnoma vdani.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri