Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju STRELCA

Če ste rojeni v znamenju strelca, vedno vse razumete in vedno poiščete pozitivno rešitev za vsako težavo, svojo ali tujo.

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju STRELCA (foto: shutterstock) shutterstock
26. 11. 2018

Seveda, včasih ljudje ne razumejo, kako lahko vedno najdete pozitivno smer v življenju, vendar vi preprosto ne vidite težav in bremen, le končno točko zmage. Vedno je v vašem življenju prisotno nekaj, s čimer se veselite, optimizem pa je zgolj rezultat vašega neverjetno odprtega uma.

Videli ste dovolj sveta, da dobro veste, da bo na drugi strani trava še vedno zelena. Poleg potovanja in spominov, imate radi majhne simpatične priložnosti ter dogodivščine. Težava povezana z obljubami je, da niste vedno tako dobri, da bi se jih držali, vendar se s tem niti ne obremenjujete.

Ko se nakopiči preveč vsega, imate težave s sledenjem. Vaš občutek svobode se širi in širi, zato se morda prepogosto prepustite spontanosti in kdaj pa kdaj pozabite, da ste z nekom zmenjeni. Najdražji prijatelji vam vedno odpustijo, saj ste tako zelo prikupni, tudi ko iščete izgovore za svoja dejanja. Vedno ste pripravljeni na avanturo. Ne glede na to, ali se zanjo odločite skoraj ob polnoči. Čim več se želite družiti s prijatelji ali rezervirati potovanje brez predhodnega načrtovanja. Živite v svojem notranjem kompasu in ne sledite uri na zapestju.

Potrpljenje ni ravno vaša vrlina. Morda je to zato, ker ste tako spontani ter usmerjeni, da vsako minuto napolnite z novimi izkušnjami. Ampak za vas se vse ustavi, če se morate preveč prilagajati. Dolge vrste, posodabljanje telefona in sedenje v restavraciji, seveda čakajoč na hrano, so za vas resnično najhujše nočne more. Še dobro, da se v našem sodobnem svetu stvari hitro gibljejo, kar je strelcem pisano na kožo.

Sama dejanja vas niti ne prestrašijo. Ne glede na to, ali gre za kosilo, hojo v parku ali odločanje o življenju, vi ste profesionalec v samostojnem odločanju. Ne želite, da se kdo vtika v vas in vedno želite ohranjati občutek, da znate sami poskrbeti zase. Vaš nemiren um se vedno sprašuje, kako je v tujini, in verjetno večkrat pomislite, da bi se lahko kmalu odpravili na potovanje ali se celo preselili. Vaše potovanje je edinstveno v smislu, da se povsod počutite kot doma, v vsakem doživljanju pustite košček svojega srca. Obožujete potepanja po drugih kulturah in odpirate svoje misli tujcem, ki imajo drugačna prepričanja in zgodbe.

S svojim optimističnim umom ste zelo pripravljeni na nove stvari. Od eksotičnih jedi, do drznih izletov, vse je na vašem seznamu. Pridobivanje možnosti in iskanje tveganj v življenju vam daje neke vrste vznemirjenje. Radovednost venomer spodbuja vašo dušo. Všeč vam je učenje o vsem. Ko imajo vaši prijatelji skrivnosti, si želite, da jih bodo delili z vami. Iskrenost je vaša najboljša izbira na poti do zmage. Vendar ne želijo vsi slišati vaše resnice, čeprav bodo verjetno dolgoročno vaše direktno mnenje spoštovali. Vi ste vsekakor vodja, ne spremljevalec ali sledilec, kot se včasih drugim dozdeva.

Včasih delate stvari, ki niso tako pomembne, samo da lahko rečete, da živite malo drugače. Morda iščete kraje, ki so dokaj neznani, in ko potujete, radi najdete mesta, ki so pravi skriti dragulji. Življenje ohranjate neverjetno zanimivo. Edina konstanta v vašem življenju je sprememba. Veste, da slabi dnevi ne bodo trajali večno, ampak živite v sedanjosti, saj bodo kmalu prišli tudi boljši dnevi. Kot ognjeno znamenje ste agresivni glede nadzorovanja vaše usode in čim večjega izkoriščanja vsakega trenutka, da lahko živite svoje najbolj divje sanje. Ampak, vaš odprt um vam tudi omogoča, da stopite nazaj in pustite vesolje da vas usmerja.

Strelec je vedno navdušen nad življenjem in optimističen glede prihodnosti. Ne boji se visokega cilja in je popolnoma prepričan, da lahko uresniči vse svoje sanje, če jih preprosto lovi dovolj močno. Je ena izmed najbolj neposrednih in direktnih osebnosti v zodiaku. Strelec ima naravni talent, da vidi smešno in duhovito stran v življenju. Strelec želi vse že včeraj in vedno se ozira okoli naslednjega vogala, seveda pripravljen na lov na naslednjo veliko stvar. Ste kreativni in zelo radovedni, zato lahko postanete odlični glasbeniki, pisatelji, filozofi skratka vse, kar vključuje umetnost.

Ne pozabite, strelec vas lahko, kljub temu, da na prvi pogled ne deluje globok, prebere kot knjigo.

Pripravil: Horoskop.si