Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju TEHTNICE

Poglejmo si, kaj je značilno za znamenje tehtnice. 

Vse to razumete, če ste rojeni v znamenju TEHTNICE (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 9. 2018

Tehtnice, ki praznujete med 23. septembrom in 22. oktobrom strmite k urejenemu partnerstvu, hrepenite po skladnih in umirjenih razmerjih. Razmerje potrebujete tudi zato, da se počutite bolj varno, ljubljeno in zaželeno.

Ste kot dobrodelni metulj. Zaradi svoje odlične diplomacije ste večkrat mediator sprtih strani, saj mirno, razumno obravnavate težave drugih ljudi in vaša perspektiva je vedno uravnotežena. Ker želite podpreti stališče vseh, se lahko strinjate z vsemi, tudi če to pomeni, da se sami znajdete v nasprotju. 

V zvezi z odločanjem se lahko preveč nagibate na druge. Prav je, da se želite posvetovati z drugimi, vendar bi bilo dobro, da bi imeli tudi svoje lastno mnenje. Le če zaupate sebi, ste se sposobni odločiti v svoji smeri. Če se lahko osredotočite in zaupate svojim instinktom in izkušnjam, boste zagotovo storili pravo stvar.

Iskanje resnične ljubezni je eden izmed vaših življenjskih ciljev. Romantika in ljubezen sta za vas zelo pomembna dejavnika in venomer si prizadevate za iskanje in vzdrževanje obojega. Vaše neusmiljeno prizadevanje za ljubezen lahko vodi v nezadovoljstvo. V svojem razmerju želite posebno povezavo, vendar morate biti previdni, da ne izgubite svoje sledi in poti.

Ste zelo milosten in sprejemljiv gostitelj. To vam omogoča instinkt, da ljudem omogočite sproščenost in harmonijo. Vsakdo želi biti povabljen v vaš krog, saj ste zares odlična družba. Poznate tudi lenobo in ležernost. Ste pametni in pogosto zviti, imate velike in odlične ideje za uspeh, vendar jim včasih težko sledite, saj ste premalo motivirani, da bi zadeve popeljali do konca. 

Radi imate lepe in elegantne stvari. Poleg praktičnosti, ki vam veliko pomeni, stremite tudi k luksuznim dobrinam. S svojim šarmantnim pristopom izžarevate lepoto. Morda je to vaš pogled ali morda samo vaša prijazna osebnost in sposobnost, da se strinjate s skoraj vsemi.

S svojim prizadevanjem za harmonijo se nikoli ne boste postavili na napačno stran, vedno se znajdete po svojih najboljših močeh. Znani ste kot najbolj privlačen in pravičen znak zodiaka. Ponosni ste na svoj videz, toplo osebnost in pozitivno energijo, ki vsekakor privlači druge.

Tehtnica je zasidrana v domovih partnerstev in poroke, kar pomeni, da je razmerje bistvenega pomena za to, da se počuti popolno. Želite deliti svoje življenje z drugo osebo, ljubiti in biti ljubljeni, do te mere, da včasih prehitro zapadete v odnose.

Vaša neodločnost je prav simpatična, saj jo znate uporabiti sebi v korist. Čeprav ste včasih labilni, kljub temu vedno veste, kako se stvari dogajajo in kako stojijo. Ko pride v vaše naročje ideja ali navdih, tečete na poti k zmagi kot profesionalec in upate, da vas nihče ne bo ustavil. Zaradi svoje prijetne energije vam nihče ne zameri, tudi če se odločite napačno.

Skrbno skrivate svoje težave, saj imate občutek, da vas bodo, če jih boste povedali na glas, izkoristili. Kljub temu osebi, ki jo spustite blizu resnično zaupate in ona je tista, ki bo vedno vedela vse vaše najgloblje skrivnosti.

Ker ste družabno bitje, ste težko sami, kljub temu da obožujete mir in tišino. Ne glede na to, ali ste vezani ali samski, vedno vas obkrožajo prijetne osebe nasprotnega spola, saj globoko v sebi želite biti ljubljeni in spoštovani, tako kot znate tudi vi spoštovati druge. Skratka, na vsakem koraku hrepenite po tem, da ste del nečesa.

V družbi ste eden izmed najbolj zaželenih, v prvi vrsti zaradi vaše odlične presoje, občutka za sočloveka, izbranega okusa, poštene igre, pravičnosti in harmonije. Samotarski vodilni položaj na poslovnem področju vam ne ustreza, raje delate v skupini in v stiku z drugimi, saj se znate zelo dobro prilagajati. Vaša obdobja konkretnega garanja se premo sorazmerno izmenjujejo z obdobji popolne sproščenosti, celo ležernosti, saj prav radi včasih pobegnete pred svetom, da si naberete novih energij.

Pripravil: horoskop.si