Vse to razumete samo, če ste po horoskopu OVEN

Ovni, ki praznujete od 20. marca do 20. aprila ste prvo znamenje zodiaka in to prednost v življenju tudi resno jemljete, saj nikoli niste v ozadju, ampak ste vedno opaženi in nasmejani.

Vse to razumete samo, če ste po horoskopu OVEN (foto: profimedia) profimedia
13. 4. 2018

Ne razumete fraze »Premisli, preden storiš!«, sploh pa vas ta fraza ne zanima, saj delujete vedno po svojem notranjem občutku, v katerega močno zaupate in vas ne pusti na cedilu. Nimate časa za pretirano razmišljanje, saj se vaše življenje premika tako zelo hitro, in želite, da čim prej doživite vse kar se ponuja in ujamete vsako priložnost.  Ples skozi življenje je za vas dolgčas, bolj vam ustreza maratonski tek skozi življenje.

Uspeh je tisto, kar vas drži pokonci, tudi če zadeve niste izpeljali do konca.  V svojem življenju ste verjetno začeli že na desetine projektov, vendar končali le peščico. Ko nekaj storite, ali ugotovite, je to za vas že zadosten razlog za veselje.  Imate ogromno idej in ne morete se popolnoma zavezati samo eni, zato morate poskušati slediti več smernicam in loviti svoj uspeh na različnih področjih, saj je delo na enem področju za vas skrajno dolgočasno.

Vaše življenje je neprestano tekmovanje. Športne dejavnosti vas sproščajo, vendar morate zmagati, v nasprotnem primeru ste jezni in žalostni, lahko celo iščete razloge, da vam je bila storjena krivica. Ljubite konkurenco in ljubite občutek, da lahko skoraj vedno priplezate na vrh, seveda prej kot ostali.  Težka opravila in zahteven naloge vam predstavljajo izziv, ki vas ohranja budne.

Vaš ključ je moč in ne razumete ljudi, ki se smilijo sami sebi in igrajo vlogo žrtve, saj sami nikoli ne zaidete v to smer.  Z lahkoto vam postane dolgčas, zato imate ogromno znancev in prijateljev, ki vas enostavno obožujejo, saj ste vedno optimistično naravnani in karakterno zelo stabilni. Uživate v tematikah z vseh področij življenja, zato se zelo dobro počutite v različnih krogih ljudi.

Vi ste tisti, ki vedno poveste resnico, tudi če je kruta. Vaša direktnost in iskrenost ne poznata meja, kar šibki ljudje težko prenesejo.  Zadeve vidite v realni luči in svetujete na konkreten direkten način, če se ljudje ne morejo spremeniti vas to ne zanima, to je njihov problem. Ne poskušate se postavljati v njihovo vlogo, saj imate dovolj dela sami s sabo. Večkrat vas označujejo kot egoistične, vendar vi točno veste, da ste na pravi poti. Za druge se nikoli ne boste spreminjali, saj ste edinstveni. Vaš moto je, kdor me ne sprejme, naj odide.

V trenutku lahko spremenite svoje želje.  Eno minuto želite kitajsko večerjo, v naslednji minuti pa se vam zdi, da bi bila boljša izbira italijanska. Enako velja v ljubezni. V enem trenutku boste najbolj prijazni in ustrežljivi, v naslednjem trenutku boste povzdignili glas. Kaj potem, ko pa tako težko zadržujete jezo v sebi. Z okolico se ne obremenjujete, zato lahko eksplodirate tudi v javnosti.

Vaše srce je ogromno in toplo, tudi če ga drugi ne morejo videti. Pod vašo glasno, agresivno, prevladujočo osebnostjo imate srce iz stekla, ki se zlahka razbije, še posebej takrat, ko vas prizadene nekdo, ki vam je zelo blizu. Za kritike ljudi, ki vam niso blizu vam je popolnoma vseeno. Ljudje pogosto mislijo, da dobro skrivate svoja čustva, ampak vi seveda veste, da znate po vsaki situaciji pogumno nadaljevati svojo pot. Globoko ste zaskrbljeni za svoje prijatelje in družino in jih ščitite do konca. Ko greste skozi razhod ali težave, ne pokažete širnemu svetu, kako so vas ranili, tudi če vas je nekdo poteptal.

Nikoli ne rečete ne, ko so na sporedu nove dogodivščine ali izkušnje. Nič ni za vas izven meja in v življenju si želite okusiti vse. Ste tisti, ki poskusite vso hrano, potujete v neznano, ter se pogovarjate z čim več ljudmi, seveda različnimi. Ne marate, da vam kdorkoli postavlja meje v življenju.  Želite biti gospodar svojega časa in usode, zato vas pogosto ne razumejo.

Laži preprosto ne prenesete, raje slišite resnico, tudi če je kruta. Zgodb nikoli ne olepšujete in znate držati besedo, kar pričakujete tudi od drugih. Če se vam nekdo zameri, ste z njim zaključili za vedno, popravnega izpita ni. Nikoli ne dovolite, da bi kdo opazil, ko se počutite negotove. Ljudje vas občudujejo zaradi vaše drzne osebnosti in želijo, da bi lahko prevzeli nekatere vaše lastnosti.

Iščete in iščete, dokler ne najdete najboljšega zase. Preprosto želite preizkusiti razmerje in osebo, preden odločno odločite, ali ostati z nekom ali ne. Če ste nezadovoljni, boste razmerje zaključili po hitrem postopku. Ljudje, ki se znajdejo pod vašim energetskim vplivom, so zelo strastni in poželenje jih včasih zanese tako daleč, da z vami popolnoma izgubijo glavo. Ko srečate osebo, ki vas v spolnosti popolnoma očara, je ne izpustite več, saj je to področje za vas ključnega pomena.

horoskop.si