Zakaj vaša razmerja propadejo? (glede na vaše astroznamenje)

22. 5. 2022
Deli
Zakaj vaša razmerja propadejo? (glede na vaše astroznamenje) (foto: profimedia)
profimedia

Razmerja lahko propadejo iz številnih razlogov. Preverite, zaradi katerih napak pa do tega najpogosteje pride pri vsakemu astrološkemu znamenju.

Oven

Naravnost obožujete dinamično življenje; neprestano se vam mora nekaj dogajati. Hitro se zaljubite in navežete, a vas navdušenje tudi hitro mine. Težava je v tem, da se partnerja pogosto naveličate in tako izgubite željo po razmerju. Ko vas najmanjša malenkost zmoti, ste že pripravljeni na odhod.

Bik

Vaša pogosta težava je denar. Pustite se razvajati in boljša polovica vas lahko odpelje na večerjo ali vikend oddih. Ko je pa čas, da razvajate vi, ste precej skopuški in škoda vam je zapravljati denar za svoje bližnje. To lahko daste svoji ljubljeni osebi tudi jasno vedeti ali ji celo očitate, če ji podarite kaj dragega.

Dvojčka

Zaradi svoje ljubezni do svobode se težko prilagajate in sprejemate kompromise. Ko se nekaj odločite, mora biti po vaše, hkrati pa si sami večkrat premislite in ste izjemno spontatni. Od partnerja pričakujete, da bo sledil vašim muham in se jim tiho prilagajal, kar pa velikokrat ni mogoče.

Rak

Kot najbolj čustveno znamenje ste izjemno predani in ljubeči. Obenem pa lahko včasih pretiravate; vaša ljubezen se hitro sprevrže v obsedenost in svojemu partnerju želite slediti na vsakem koraku. Tudi pregledovanje sporočil in preverjanje partnerja je pri vas nekaj povsem običajnega. Vašo ljubljeno osebo pa taka dejanja lahko hitro odvrnejo.

Lev

Kot kralji pričakujete, da boste ves čas v centru pozornosti. Partner se vam mora prilagajati, medtem ko se vi ne zmenite za njihove potrebe. Sebe vedno postavljate na prvo mesto, kar pa je lahko v razmerju težava, saj se lahko ljubljena oseba počuti manjvredno.

Devica

Vaš perfekcionizem se odraža tudi v razmerjih. Neprestano imate občutek, da morate nekaj popraviti tudi, če je v resnici vse v redu. Iščete napake in si ne pustite uživati v razmerju. Želite si popravljati partnerja in vajin odnos, kar lahko drugo osebo spravi ob živce.

Tehtnica

Obožujete razmerja! Radi skrbite za nekoga in ustrezajo vam dolge, stabilne zveze. Težava lahko nastane samo takrat, ko zaradi partnerja zanemarite sebe. Na dolgi rok lahko zaradi tega postanete nesrečni, kar posledično privede tudi do nesrečnega razmerja. Ne pozabite si vzeti redno tudi čas zase.

Škorpijon

Tako zelo ste osredotočeni na prihodnost, da ne uživate v sedanjosti. Neprestano razmišljate, kaj vse se lahko zgodi oziroma, natančneje, kaj vse lahko gre narobe. Ob tem postanete popolnoma paranoični in partnerja odrinete stran, saj se bojite biti zapuščeni in prizadeti.

Strelec 

Tako zelo imate radi svobodo, da se ne marate vezati. Ne želite biti vezani samo na eno osebo ali en kraj, zato vam ustaljeni odnosi delajo veliko težav. Raje imate odprte možnosti in avanture. Tudi v razmerju radi flirtate in dobite pozornost tudi od drugih ljudi.

Kozorog

Ne glede na to, kakšen je vaš partner, ste prepričani, da boste na koncu prizadeti. Težavo imate z zaupanjem in veliko časa potrebujete, da pustite nekoga blizu. Partnerja tako zelo dolgo držite na razdalji, da ga to lahko odvrne. Prepustite se svojim čustvom in sledite srcu.

Vodnar

Obožujete svobodo in avanture, obenem pa si želite biti v razmerju. Vaša neodločnost se čuti; pogosto ste v razmerjih samo "z eno nogo" in niste prepričani, če si sploh želite zveze. En dan boste partnerja zasuvali z naklonjenostjo, drugi dan pa si boste želeli miru, kar je lahko za drugo osebo zelo begajoče.

Ribi

Veljate za sanjače in tudi v odnosih vas pogosto zanese. Zelo hitro se zaljubite in se predate. S tem ni nič narobe, a pogosto tudi prehitevate stvari in že po nekaj zmenkih omenjate poroko, družino... To lahko druge prestraši in jih odvrne od razmerja.

 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk