Znamenja, ki se znajo najboljše učiti iz izkušenj

Izkušnje so naši večni učitelji. Eni jih znamo poslušati bolj, drugi manj. Znamenja, za katere so izkušnje zelo pomembne in se znajo učiti iz njih, so…

Znamenja, ki se znajo najboljše učiti iz izkušenj (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 11. 2019

BIK

Čeprav ima bik velikokrat težave s spremembami, se kljub temu zaveda, da so izkušnje v njegovem življenju še kako pomembne. Iz njih zna povzeti pomembno in se iz njih naučiti nekaj, kaj mu lahko polepša sedanjost. Bik se dobro zaveda, čeprav nadvse uživa v coni svojega obdobja, da se tisti, ki venomer zavračajo spremembe žal ne premaknejo nikamor. Izkušnje zemeljskemu biku omogočajo, da ostaja odprt za nove, vedno bolj kreativne ideje, tar da preko njih spozna, da se za določeno zadevo morda ni potrebno več naprezati, saj je do tega zaključka prišel že večkrat.

DEVICA

Devica najbolj upošteva izkušnje, ki so povezane z delom in denarjem. Izkušnje ji omogočajo skrbno raziskovanje prednosti in poti, s katerimi je lahko boljša od drugih. Izkušnje jo tudi spodbujajo k nenehnemu raziskovanju ter analiziranju. Tudi slabe izkušnje so del uspeha, zato se jih devica ne sramuje. Še bolj se bo zaradi tega v prihodnje trudila. Izkušnje jo učijo tudi tega, da do vrha ne bo prišla samo z motivacijo in vztrajnostjo, ampak da je potrebno razvijati tudi prilagodljivost ter potrpežljivost, kar je za devico sicer včasih velik izziv. 

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki uživa v harmoniji in osebnem napredku. Izkušnje so njen najboljši način, da preko njih duhovno napreduje. Dobro se zaveda, da brez morebitne kritike, ali slabih izkušenj ni osebne rasti. Izkušnje ji tudi pomagajo, da spremeni določene korake in dejanja, ki so ji povzročale težave, seveda še preden ji nekaj negativnega pride v navado. Izkušnje, povezane s področjem čustev jo običajno stabilizirajo do te mere, da si ne dovoli, da bi slabi vzorci ponavljali in jo notranje vznemirjali.

RIBI

Zanje so izkušnje tiste, ki jim podarjajo novo pot, saj intuitivno zaznavajo, kaj je potrebno storiti. Ribico izkušnje naučijo stvari in življenje poenostavljati ter ne komplicirati. Izkušnje ribica uporablja tudi za reševanje svojih težav, ko je v globokih dvomih. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: