ZVESTOBA: Katera znamenja so najbolj zvesta (in katera najmanj)?

28. 10. 2022
Deli
ZVESTOBA: Katera znamenja so najbolj zvesta (in katera najmanj)? (foto: profimedia)
profimedia

Vsakdo prisega na različne definicije zvestobe v odnosih, a nekaj je gotovo – težko se je osebi popolnoma predati in ji zaupati, če se naši pogledi v določenih vidikih zvestobe ne ujemajo. Preberite vrstni red astroloških znamenj od najbolj zvestih do najmanj zvestih.

1. Škorpijon

Škorpijoni so sicer pogosto ljubosumni, a so vsekakor v zavidljivem vodstvu, ko je v igri zvestoba. Ne glede na to, ali vas imajo radi ali sovražijo, bodo za vedno ostali zvesti odnosu. Škorpijon vas bo branil in vam ostal zvest ne glede na vse ter pričakoval enako v zameno.

2. Rak

Ko raki enkrat najdejo svojo boljšo polovico, ji posvetijo vse svoje življenje. Raki nimajo resnih težav z navezanostjo na eno osebo. Seveda vas lahko ogovarjajo ali se izogibajo konfliktom, vendar to ne pomeni, da vas imajo manj radi ali da so manj predani odnosu.

3. Lev

Levi svoje partnerje in prijatelje branijo tako, kot branijo sebe – precej ostro. Njihovi partnerji postanejo podaljški samih sebe in pogosto postanejo vznemirjeni, če se ljudem, ki jih imajo radi, zgodi kaj slabega. Levi bodo ne glede na vse na vaši strani in se bodo ostro zoperstavili vsakomur, ki vam je kdaj naredil kaj žalega.

4. Bik

Biki so trmasti, kar je še posebej očitno, ko gre za ljudi, ki jih imajo radi. Znani so kot eno najbolj zvestih horoskopskih znamenj in so še posebej izbirčni glede tega, koga ljubijo in s kom preživljajo čas. Čeprav znajo biti včasih razdražljivi in ​​površni, vas bo imel bik rad za vedno.

5. Tehtnica

Kot vladarji ljubezni in romantike so tehtnice ponavadi večno zveste svojim partnerjem. Toda tisto, kar jim včasih stoji na poti, je kombinacija njihove neodločnosti, nečimrnosti in ljubezni do ljubezni. Tehtnice so običajno zelo uravnovešene: enako so sposobne nekoga ljubiti in se mu popolnoma predati – vse je odvisno od tega, ali so našle pravo osebo ali ne.

6. Dvojčka

Dvojčki so pravzaprav zvesti partnerji, čeprav bi morda sprva mislili drugače. Ponavadi ne dobijo dovolj zaslug za svoje vedenje v odnosih. Zaljubljeni so v nekoga, ki jih navdihuje, in bodo svojim partnerjem ostali ob strani v dobrem in slabem.

7. Oven

Ovni so vsekakor zvesti ljudem, ki jih imajo radi, in so preveč načelni, da bi razmišljali o dvoličnosti. Ko oven najde nekaj, kar ga zanima, bo sledil svojemu srcu. To jim je povsem logično.

8. Devica

Device so lahko paranoične, vendar so tudi preveč paranoične, da bi bile kdaj zasenčene ali nekoga pustile v negotovem položaju. Z nekom bodo vztrajali, če ga bodo imeli radi, a ko bodo izgubili zanimanje, bodo pripravljeni iti naprej. Nikoli ne dvomite, da vas bo devica lahko hitro nadomestila.

9. Kozorog

Kozorogi niso povsem nezaupljivi. Radi prevzamejo vodstvo v odnosih in se lahko na koncu navežejo na ljudi, ki ne vračajo njihovih čustev ali predanosti. Če niso previdni, bodo zamerljivi, ker se vedno zdi, da v svoje odnose vlagajo več truda in bodo po nesreči udarili po partnerjih, ki si ne zaslužijo takšne obravnave.

10. Ribe

Ribe so odlične ljubimke, a se velikokrat zataknejo v svojih čarobnih domišljijskih svetovih in jih žene navdih, da najdejo »nekaj boljšega«, kar sčasoma poskušajo ugotoviti. Ribe so rade zaljubljene, ne marajo pa obtičanja v odnosih. Želijo, da je življenje razvoj njihovih interesov, in če bodo začutili, da so razmerje prerasli, bodo šli naprej.

11. Vodnar

Vodnarji so izjemno ambiciozni, še posebej ko gre za velike spremembe v svetu, in ravno to je lahko tudi njihova hiba. So tako človekoljubni, da bodo žrtvovali svoje odnose za večje dobro. Ne gre za to, da bo vodnarje pritegnil nekdo drug, vendar nimajo težav, če posvetijo življenju delu.

12. Strelec

Kar zadeva zvestobo, so strelci muhasti in svobodomiselni, kar jim pogosto preprečuje, da bi se lahko stoodstotno posvetili partnerju. Nihče ne trdi, da je vsak strelec prešuštnik, a če se komu težje zaveže in ostane zvest, so to zagotovo oni. Preprosto so izjemno lačni doživetij in neznano jih redno privlači. 

Preberite si še: 

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman