Si barvate lase doma, a se bojite, da bi jih pri tem poškodovali? Berite dalje ...

Če je tudi tvoj največji problem ta, da bi z domačimi barvami svoje lase poškodovala, imamo zate suuuuper novico! 

(foto: Profimedia)

18. 8. 2020 | Promocijsko sporočilo

Če si se kdaj že barvala doma, potem veš, da se stvari lahko odvijejo v .... no, nepredvideno smer.  

Odtenek ni bil pravi, lasje so bili poškodovani, nanos barve je naredil tvoje lasišče občutljivo, ali pa rezultat preprosto ni bil takšen, kot si ga želela.

Ker smo na uredništvu med karanteno postale prave mojstrice samo-friziranja, smo s teboj želele deliti svoje novo odkritje - Olia barve za lase, katerih formula temelji le na čisti moči naravnih olj.

Kaj to torej pomeni?

Pred barvanjem ...

Prva stvar, ki jo boš opazila bo zagotovo veliko manj agresiven vonj barve, kot si ga bila vajena do zdaj.

Če je pri drugih barvah v ospredju vonj po amoniaku, te bo tukaj pozdravil nežen cvetličen vonj, ki se ga boš z lahkoto navadila.

Med barvanjem ...

Med samim barvanjem prav tako ne boš imela veliko dela, saj se barva izredno lepo nanaša ter NE kaplja.

Po barvanju ...

Tukaj te bo barva popolnoma navdušila! Če nekatere barve vidno poškodujejo tvoje lase, si z barvo Olia lahko popolnoma brez skrbi, saj barva obenem deluje tudi kot negovalna maska za lase, jih vidno neguje in izboljšuje njihovo kakovost.

Kljub prisotnosti naravnih sestavin, pa ne rabiš sklepati kompromisa z intenzivnostjo barve ter prekrivanjem sivih las, saj ti iz prve roke lahko povemo, da tvoje prve 'sivčke' 100% prekrije.

Zakaj takšna razlika?

Ker so barve Olia v resnici zanetile pravo malo revolucijo v domačem barvanju las, saj so za razliko od drugih, namesto na amoniaku, osnovane na moči olj, tudi sončničnega olja ter olja kamelije.

Ker olje deluje znotraj in na površini lasnega vlakna, pri nanosu ovije vsak las posebej in znatno okrepi njegovo strukturo. 

Prav tako pa je okolju prijazna tudi embalaža:

Morda si lahko opazila, da je Olia prestala t.i. ekološko prenovo svoje embalaže, saj zdaj vključuje kar 40% manj kartona in 50% manj plastike, učinkovita formula pa ostaja 100% enaka.

Hudo, kajne? 

Si za to, da se na uredništvu v živo pobarvamo z barvo Olia pred kamero? Zapiši nam v komentar. ;)