"To je izdelek, ki je moje lase naredil močne in sijoče" (izpoved novinarke)

Če razmišljate o spremembi barve las - pa naj bo to prvo barvanje v vašem življenju ali pa drastična sprememba v primerjavi s prejšnjim barvanjem, se vam najbrž porajajo številna vprašanja.

"To je izdelek, ki je moje lase naredil močne in sijoče" (izpoved novinarke) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Lase si barvam že vsaj sedem let, v tem času pa sem zamenjala številne frizerske salone, barve za lase in negovalne izdelke. Vse v upanju, da jih ponovno spravim v močne in sijoče, kakršni so bili pred barvanjem.

Kljub rednemu striženju konic, vsem maskam in dragim šamponom pa so ti še vedno ostajali suhi, poškodovani ... nisem več vedela, kaj naj naredim. Pomislila sem celo, da bi se postrigla na kratko ali pustila naravni barvi, da popolnoma izraste.

V resnici pa sem preveč navezana na svoje rdeče pobarvane kodre, da bi to zares storila

Pa sem poskusila še enkrat. Po več letih barvanja, vmes celo razbarvanja las, se verjetno ne more zgoditi nič hujšega, če se pobarvam še enkrat, kajne? Odločila sem se, da kupim znamko, ki je prej nikoli nisem, in upala na najboljše. In najboljše se je tudi zgodilo.

Morda vas bo, tako kot mene, presenetilo dejstvo, da obstajajo barve, ki ne le čudovito prekrijejo (ja, tudi sive lase), ampak lase celo nahranijo in delujejo kot negovalna maska, ki izboljša kakovost las.

Govorim o oljnih barvah za lase, ki so brez amonijaka in njegovega neprijetnega vonja, ki me je prej leta dušil med barvanjem v majhni domači kopalnici.

Barve za lase Garnier Olia temeljijo na čisti moči naravnih olj

Na novo odkrita škatlica me je po domačem barvanju presenetila s svojo žametno strukturo brez packarije med nanašanjem in z vonjem, ki je daleč od motečega. Barve namreč vsebujejo tudi cvetlična olja kamelije in sončnice, ki imata prijeten vonj, lasem pa nudita intenzivno barvo.

Že po prvi uporabi sem opazila, da je moja barva las veliko bolj intenzivna kot pri prejšnjih uporabah. Po več kot letu redne uporabe iste znamke opažam (in ljudje okrog mene), da so moji lasje ponovno močni in sijoči.

Barve za lase Garnier Olia so sicer na voljo v 25 bogatih in izrazitih odtenkih - od sijočih blond do privlačno rjavih ter živo rdečih in intenzivno črnih. 

Z uporabo barv Olia bodo vaši lasje negovani brez neželenega poškodovanja zaradi barvanja. Olje deluje znotraj in na površini lasnega vlakna, pri nanosu pa ovije vsak las posebej in znatno okrepi njegovo strukturo. Po barvanju bodo vaši lasje žareli z intenzivno barvo in bodo na otip nežnejši. Med vašim domačim barvanjem boste tako doživeli popolnoma novo dogodivščino!