VIDEO: Tako si lase lahko enostavno in hitro pobarvate kar sami!

Če tudi vi težko pridete na vrsto pri svoji najljubši frizerki in razmišljate o domačem barvanju, je ta članek za vas! 

VIDEO: Tako si lase lahko enostavno in hitro pobarvate kar sami! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Skupaj s Cosmo bralko, Moniko, ki je tudi bodoča frizerka, smo  pripravili videovodič, kako do čudovitih, sijočih las z barvanjem doma. In to brez packarije in kapljanja!

Vaši lase bodo negovani in voljni

Monika namreč ni uporabila navadne trgovinske barve, ampak je posegla po znamki Garnier Olia, katere formula temelji le na čisti moči naravnih olj.

Če nekatere barve vidno poškodujejo naše lase, smo z barvo Olia lahko popolnoma brez skrbi, saj barva obenem deluje tudi kot negovalna maska za lase, jih vidno neguje in izboljšuje njihovo kakovost.

Kljub prisotnosti naravnih sestavin, pa ne rabimo sklepati kompromisa z intenzivnostjo barve ter prekrivanjem sivih las, saj iz prve roke lahko povemo, da 100% prekrije tudi sive lase.

Kako deluje barva Garnier Olia, si poglejte v spodnjem videu:

Na voljo v 25 bogatih in izrazitih odtenkih - od sijočih blond do privlačno rjavih ter živo rdečih in intenzivno črnih

Z uporabo barv Olia bodo v vaši lasje negovani brez neželenega poškodovanja zaradi barvanja. Olje deluje znotraj in na površini lasnega vlakna, pri nanosu pa ovije vsak las posebej in znatno okrepi njegovo strukturo. Po barvanju bodo lasje žareli z intenzivno barvo in bodo na otip nežnejši. Med domačim barvanjem boste tako doživeli popolnoma novo dogodivščino!

Več informacij o barvah Garnier Olia in celotni ponudbi preverite tukaj.

Foto in video: Osebni arhiv, Danijel Čančarević