Doživetij poln odklop ob koncu tedna

Vsake toliko pride trenutek, ko se je treba odklopiti. "To rewind", bi temu rekli angleško govoreči ... Izklopiti mobilni telefon, tablico in vse ostale sodobne tehnološke igračke in prisluhniti sebi. Uskladiti um in srce. "Body&Mind vikend v Thermani Laško je popoln oddih ob koncu tedna. Termalna voda Laško, ki prihaja iz globine 160 metrov, je blagodejna, poživlja, razstruplja, lajša gibanje ...

Doživetij poln odklop ob koncu tedna (foto: Promo) Promo
15. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

V Thermani se pravzaprav vse vrti okoli vode. Lahko jo pijemo, se v njej kopamo, se namakamo v kopeli, zdravimo, ogrejemo ali izvajamo različne terapije. Popotovanje po Thermani je najbolje pričeti v pivnicah termalne vode, kjer vam bo že en sam kozarec na dan poživil telo. Njene pozitivne učinke so potrdile tudi raziskave inštituta Bion, kjer so med drugim ugotovili, da ima kristal Termalne vode Laško izrazito pozitivno biopolje.

Termalna voda Laško

Thermana Laško - kaj jih dela posebne?
Termalna voda je njihov temelj, na katerem so v Laškem uspeli zgraditi zgodbo, ki ustreza vsem profilom sodobnega gosta. Thermana Laško slovi po odličnih medicinskih programih, s pomočjo katerih si lahko povrnete ali okrepite zdravje. Izhajajoč iz lokalne pivovarske in medičarske tradicije so uspeli razviti pivovske in medene zgodbe, ki segajo dlje od kulinaričnega razvajanja.

Tukaj so edinstvena pivovska wellness razvajanja in medene zgodbe Laškega, vključene v masaže in nege telesa. Nekaj posebnega je tudi Thermana&Veda Ayurveda Center z ekipo iz indijske Kerale, prestolnice svetovne ayurvede, ki vas navduši z individualno prilagojenimi in celovitimi ayurvedskimi programi, ki poleg bivanja in izčrpnega posveta pri specialistu ayurvede vključujejo še wellness terapije, jogo in dihalne vaje, ayurvedsko kulinariko ...

Notranji bazen

Kratek oddih, nebroj doživetij
Body&Mind vikend je paket, ki nudi vse in še več. Poleg neomejenega kopanja pod edinstveno in veličastno stekleno kupolo in v kar dveh bazenih ponuja še dnevni vstop v njihove fitnes centre in neomejeno savnanje. Savnanje je globinsko čiščenje organizma, ki povečuje imunsko odpornost.

Savna

Savnanje v savna centrih, ki govorijo zgodbo Laškega in vključujejo posebne programe vrtinčenja zraka ustvarjajo nova doživetja. Brez zdravilnega masažnega dotika ne gre. Masaža Kakavovo doživetje je novost med Thermaninimi masažami. Gre za masažo z izjemno hranljivim kakavovim maslom, ki kožo nahrani, jo naredi prožno, pospeši krvni obtok in lajša pogoste težave, kot so glavobol in nespečnost.

Laško v odtenkih zelene
Majhno mestece ob Savinji v teh dneh kipi od zelene, prebujajoče se narave. Okoliški hribi, prepleteni z vrsto urejenih pohodniških in kolesarskih poti kar kličejo, da si v objemu narave naberete moči in odpočijete.

Laško v odtenkih zelene

Za dodaten dvig energije pa poskrbijo nove energijske točke v parku Zdravilišča Laško. Stara ljudstva so dobro poznala energijske tokove, ki kot ožilje prepredajo celoten planet. Energijsko bogata območja premorejo tudi v Laškem, kjer se lahko znova napolnite z energijo in povežete z naravo ter samim sabo.

Torej, kdaj gremo v Laško?