Nagradna igra Angelskega dotika

Ustavi se v Sensini osrečevalnici na sejmu Narava-zdravje in sodeluj v nagradi igri Angelskega dotika Kot že ime pove, bomo v Sensini osrečevalnici, skrbeli za srečo vseh, ki nas boste obiskali.

9. 10. 2012

Ekipa Angelskega dotika je za vas pripravila angelske kartice s kanaliziranimi sporočili Angelov. Na naši stojnici boste lahko potegnili angelsko kartico zase ali za prijatelja. Prav tako vas bomo razveseljevali z angelskimi izdelki kot so angelski rokovnik in koledar za leto 2013 ter angelskimi kazali.

Ustavi se v Sensini osrečevalnici in sodeluj v nagradni igri Angelskega dotika.

Podelili bomo 3 nagrade, ki bodo v tvoje življenje vnesle angelsko ljubečo vodstvo in jasnost za tvoje življenje.

1. Nagrada: udeležba na Skupinskem pogovoru z Angeli (dvourni kanaliziran dogodek, v katerem Angeli predajajo sporočila in odgovarjajo na vprašanja udeležencev, izjemna priložnost, da Angele vprašate, kar ste vedno želeli vedeti)

2. Nagrada: udeležba na kanalizirani Angelski meditaciji po izbiri (90-minutni kanaliziran dogodek z Angeli, meditacija in osebno kanalizirano sporočilo Angelov na dogodku)

3. Nagrada: Osebno kanalizirano angelsko sporočilo napisano zate (A4 stran kanaliziranega osebnega sporočila)

Vsakdo, ki bo obiskal našo stojnico in izpolnil nagradni kupon, bo sodeloval v nagradni igri s privlačnimi nagradami. Žrebanje nagrad bo 14. oktobra ob 20h. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni preko e-pošte.

Se vidimo na sejmu!

Ekipa Angelskega dotika, www.angelski-dotik.si