Beseda lahko ubija!

 

Znanstveniki so prišli do zaključka, da DNK razume človeški govor in človeške misli. Vsaka izrečena beseda je valovni genetski program, ki lahko močno spremeni človeško življenje. Z drugimi besedami, kar mislimo in rečemo, je zapisano v naš genetski program, odloča o našem zdravju in kvaliteti življenja.

Beseda lahko ubija! (foto: unsplash) unsplash
25. 8. 2019

Znanstvenik Garjajev dokazuje, da s pomočjo misli gradimo svoj genski aparat

Molekule DNA sprejemajo akustične informacije in jih posredujejo generacijam ter drugemu podedovanemu materialu. DNK prepozna tudi svetlobne informacije med branjem ali gledanjem. En pogovor ali besedilo lahko ozdravi določene dedne informacije v DNK, drugi pa lahko škoduje organizmu. Akademik Akademije za medicinske in tehnične znanosti, sodelavec newyorške akademije znanosti, prof. dr. Garjajev dokazuje, da človek s pomočjo misli gradi svoj genetski aparat.

Moč besed in misli

Molitve lahko ozdravijo brezupno bolnega človeka, o čemer pričajo številni primeri v zgodovini. Blagoslov svetnikov se lahko širi na več generacij. Prekletstvo uničuje valovne programe in moti normalen razvoj organizma. Trači in psovke lahko človeku odvzamejo vero, zdravje in celo življenje.

Genetiki trdijo, da človeški genetski aparat ni ravnodušen do tega, kaj si njegov lastnik misli, posluša ali bere. Vsako informacijo lahko vtisnemo v t.i. valovni genom. Vsaka izrečena beseda je valovni genetski program, ki lahko močno spremeni človeško življenje. Z drugimi besedami, vse vpliva na nas: s kakšnimi ljudmi se družimo, s kom živimo, kako preživljamo prosti čas ...

Negativne besede imajo dolgoročne posledice

DNK ne more razumeti, od koga ste prejeli informacije, pa naj gre za živo osebo ali za TV-zaslon. Molekule DNK lahko izmenjujejo informacije s pomočjo akustičnih in elektromagnetnih valov. Znanstveniki so v svojih poskusih z besedami lahko naredili številne 'čudeže' ali genetske učinke. Ustvarili so stroj, ki človeški govor pretvori v elektromagnetne valove, ki lahko vplivajo na DNK. Izkazalo se je, da lahko nekatere negativne besede povzročijo mutageni učinek pošastne sile, v kateri se kromosomi raztrgajo in zlomijo, geni se popolnoma spremenijo.

Kot rezultat, DNK začne proizvajati nenaravne programe, ki se razmnožujejo v telesu in prenašajo na program samouničenja naslednje generacije. Po mnenju strokovnjakov te 'čudne' besede povzročajo mutageni učinek, podobno sevanju 30 tisoč rentgenskih žarkov! Pomislite, kaj se lahko zgodi človeku po takšnem verbalnem zdravljenju, če 50 x-žarkov velja za smrtonosni odmerek rentgenskih žarkov!

Znanstveni poskusi so bili izvedeni na semenih rastlin Arabidopsis in ne na ljudeh. Skoraj vsa semena so bila uničena, preživeli pa so postali tako degenerirani, da niso imeli več zdravega organizma – odtlej je več generacij rastlin propadlo.

Največje presenečenje znanstvenikov je bilo, da mutageni učinek ni odvisen od moči akcije. Znanstveniki so besede izgovarjali včasih zelo glasno, nato s tihim glasom in včasih šepetali komaj slišno. Na koncu so dobili enak rezultat. Mogoče DNK aparat ujame energijo zvočnih vibracij?

Genetski aparat ni ravnodušen do tega, kaj mislimo, rečemo in katere knjige beremo. Vse je vtisnjeno v valološki genom ali t.i. val genetske informacije, ki spreminja dednost in program vsake celice v eno ali drugo smer.

Beseda kot sredstvo za manipulacijo z množicami

Pomislite, koliko življenjskih težav se 'programira' s pomočjo vpliva javnega mnenja, z vlado, tiskom, tv novicami, s sporočili medijev … Širijo alkoholizem, strah, paniko, nestrpnost, agresivnost in vulgarnost.

Poglejmo si, kako običajno odgovarjamo na preprosto vprašanje 'kako ste?' Večina reče 'tako-tako', ali pa 'eh, kot vedno', 'po starem' itd. Lahko si predstavljamo, da to ravno ne navdihuje genoma. Pozornost je treba posvečati tudi temu, kako se pogovarjamo v različnih situacija in  kakšne informacije iščemo po internetu. Stopnja našega uspeha v življenju je odvisna od naše ravni razmišljanja in komunikacije!

Prisluhnite sebi in se odločite, kakšen človek želite biti, katere podatke hočete vnesti v svoje življenje, katere misli in besede boste uporabljali, da boste zdravi, varni in notranje močni! S svojimi mislimi in besedami lahko spremenite svojo karizmo za sto odstotkov, osrečite ljudi okoli sebe in zagotovite dobro popotnico svojih otrokom ter prihodnjim generacijam.

Prof. dr. Pjotr Petrovič Garjajev v LJUBLJANI:

Predavanje dr. Garjajeva o medicini prihodnosti in zdravljenju z genetsko matrico bo 19. oktobra 2019 v Kongresni dvorani Smelt v Ljubljani. 

Vstopnice so že v prodaji v kioskih, trafikah, turističnih poslovalnicah in na info točkah (razen Petrola); spletna prodaja: mojekarte.si; kontakt organizatorja predavanja: seminarji@atelje12.si ali tel: +386 31 432 078.

Več o predavanju preberite tukaj.

Kdo je prof. Garjajev?

•  Dr. Garjajev je oče nove metode zdravljenja s kvantno genetsko matrico in edinstveno metodo valovnega reprogramiranja DNK človeka. Je akademik Ruske akademije naravoslovnih znanosti (RAEN) in Ruske akademije medicinsko-tehničnih znanosti (RAMTN), profesor doktor molekularne biologije, član Akademije znanosti mesta New York (The New York Academy of Sciences), tvorec teorije valovnega genoma in direktor Inštituta kvantne genetike Ruske federacije v Moskvi.

•  Genetsko kodiranje je dr. Garjajev začel raziskovati že leta 1984 in do leta 1994 je ustvaril novo smer v genetiki – valovno genetiko, ki jo je kasneje preimenoval v lingvistično-valovno genetiko (LVG). Na to temo je leta 1997 zagovarjal doktorsko disertacijo. V letih 2001 in 2002 je v Torontu eksperimentalno potrdil pravilnost svojih temeljnih idej LVG. V Moskvi je leta 2013 ustanovil Inštitut kvantne genetike (Institute Of Linguistic Of Wave Genetics), ki sodeluje z mnogimi znanstvenimi inštitucijami z vsega sveta.

•  Dr. Garjajev je avtor številnih znanstvenih monografij in publikacij: Valovni genom, 1994 (Wave gene); Valovno genetska koda, 1997 (Wave genetic code); Lingvistično valovni genom, teorija in praksa, 2009 (Lingvistiko-wave gene. Theory and practice); Božja koda – Lingvistično-valovna genetika, 2017 (God Id. Linguistic Wave Genetics). Nedavno je v hrvaškem prevodu izšla njegova knjiga Popularna lingvističko-valna genetika.

Preberite še:

Predavanje prof. dr. Garjajeva v Ljubljani 19. oktobra 2019

in zakaj čez 100 let medicina ne bo več potrebna. 

Vir: Molekula Zdravlje

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri