Lingvistično-valovna genetika spet postavila na noge 100% invalida!

Če mislite, da po hudi avtomobilski nesreči ni mogoče okrevati, si poglejte video tega 28-letnika, ki mu je bila priznana 100-procentna invalidnost. Nato pa se je s pomočjo terapij reprogramiranja matičnih celic spet lahko postavil na noge!

Lingvistično-valovna genetika spet postavila na noge 100% invalida! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2019

28-letni Matt Hall iz Južnoafriške Republike je bil leta 2008 težko poškodovan v prometni nesreči. Postal je nepokreten; priznana mu je bila 100% invalidnost. Prestal je številne operacije, a izboljšanja ni bilo. Po treh letih je padel v komo in vegetiral. Upanja na ozdravitev ni bilo.

Po šestih letih se je mama obrnila po pomoč k ekipi zdravnikov v Moskvi, ki se ukvarjajo z lingvistično genetiko pod vodstvom dr. prof. Garjajeva. Matt je prestal dve terapiji reprogramiranja matičnih celic. Po dveh mesecih je lahko uporabljal roke in postajal vse bolj gibljiv, iz klečečega položaja je v fitnesu lahko dvigoval trup. Po treh mesecih je bila njegova hrbtenica že povsem gibljiva, po štirih mesecih se je lahko plazil in zvijal hrbet kot mačka, kar se je prej zdelo nepredstavljivo!

... Po devetih mesecih pa je lahko hodil s pomočjo pripomočkov za oporo!

Oglejte si video, ki prikazuje njegov napredek:

Kako deluje tovrstna terapija? Gre za posebno zdravljenje z zvokom. Oseba prek slušalk posluša izbran zvok ter se ob tem pomlajuje in zdravi. Brez posega v telo in brez vnašanja kakih snovi v telo. Le z informacijo, ki jo telesnim celicam prenašajo zvoki.


Če vam zanima več o genetski matrici in lingvistično-valovni genetiki, pridite na predavanje dr. prof. Garjajeva , ki bo 19. oktobra v Ljubljani.

Preberite tudi intervju s profesorjem Garjajevim!

vh, Foto: Profimedia