Vstopite v poletje s svilnato gladko kožo

Topli dnevi nas kar silijo, da oblečemo krajše hlače, majice in krila, ter pokažemo več kože kot sicer. Prav zato je zdaj pravi čas, da se pripravimo na zapeljive poglede in brezskrbna doživetja letošnjega poletja. Z novo Lumeo Prestige lahko do svilnato gladke kože pridete kar v intimi doma na hiter, preprost, varen in neboleč način.

Vstopite v poletje s svilnato gladko kožo (foto: Philips) Philips
6. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Pri novi Lumei Prestige Philips prisega na tehnologijo intenzivne pulzirajoče svetlobe IPL, ki ustavi ponovno rast dlak. Tehnologija z nežnimi pulzi svetlobe doseže koren dlake in ga spravi v stanje počivanja, z uporabo aparata Lumea Prestige pa so želeni rezultati z do 92 % zmanjšano poraščenostjo vidni že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih. 

Za ohranjanje svilnato gladke kože so ponovitve tretmajev nato potrebne le še vsakih 6-8 tednov, četudi dlačice ne rastejo več, kar za uporabnice Lumee pomeni popolnoma brezskrben poletni oddih s svilnato gladko kožo na izbranih predelih telesa.

Nova Lumea Prestige

Philipsovo Lumeo navdušeno uporablja tudi že kar nekaj znanih Slovenk, med drugim vizažistka in modna blogerka Nika Veger (Beautifullblog.si), lepotni vlogerki Lea Filipovič oz. Lepa Afna in Neva Šušmelj (licenjeznevo), manekenka in blogerka Anela Šabanagić – Streetchatella, igralka in TV-voditeljica Ula Furlan, odbojkašici na mivki sestri Fabjan, modna oblikovalka Nina Šušnjara in druge.

Nika Veger, vizažistka in modna blogerka (Beautifullblog.si)

Nova Lumea Prestige za hitre in učinkovite tretmaje

Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov barv in kože, z naprednim senzorjem SmartSkin pa uporabnici pomaga oceniti, katera nastavitev kontrasta med tenom in barvo dlačic (1-5) je prava za izbrani predel.

Philips Lumea Prestige

Tretmaje lahko izvajamo v udobju in intimi lastnega doma, za popolno udobje in priročnejšo uporabo pa je aparat mogoče uporabljati tako s kablom, kot brez njega. Brezžični tretma omogoča popolno svobodo gibanja, uporabno predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, uporaba kabla pa je hitrejša in priročnejša za večje predele.

Lepotna blogerka in voditeljica Lea Filipovič – Lepa Afna

Ker edinstvene oblike ženskega telesa potrebujejo edinstveno nego, je Philips Lumea Prestige edina naprava IPL z zaobljenimi nastavki, ergonomsko oblikovanimi za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa.

Nastavki se razlikujejo glede na kombinacijo oblike, velikosti okenca in filtra, od največjega nastavka za telo, dveh srednjih nastavkov za predel bikini in pazduhi, do najmanjšega, ki poskrbi za morebitne dlačice za obrazu.

Nasveti dermatologinje ob uporabi Lumee

Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije svetuje:

"Koža mora biti pred postopkom temeljito očiščena in obrita. Jakost sevanja izberite glede na fototip kože. Ne obsevajte je dvakrat na istem mestu, saj s tem ne povečate učinkovitosti, temveč le verjetnost neželenih učinkov. Uporaba se odsvetuje neposredno po fizični aktivnosti, vroči kopeli in v primeru razdražene in vnete kože."

Več informacij o novi Lumei Prestige najdete tudi na spletni strani philips.si/Lumea.