Teslovi vibracijski oddajniki za izboljšanje zdravja

Teslovi generatorji so vibracijski oddajniki za lajšanje človeškega trpljenja in izboljšanje zdravja. Z njihovo pomočjo lahko spreminjamo našo vibracijo, zavest in misli, posledično pa izboljšamo kakovost življenja!

Teslovi vibracijski oddajniki za izboljšanje zdravja (foto: pixabay) pixabay
27. 11. 2018

Ti vibracijski oddajniki na človeka delujejo celostno, kar pomeni, da se ne osredotočajo le na določeno tkivo ali organ, kot je to značilno za uradno medicino, temveč delujejo na celoten spekter človekovega večdimenzionalnega vibracijskega polja - tako na najbolj goste spektre, kot so tkiva, kot tudi na izjemno subtilne, kot so misli in čustva.  Temelji na holografski paradigmi, kjer je dihotomija med telesom in dušo, med energijo in materijo, presežena. 

Človek je v stalni komunikaciji z različnimi vibracijskimi sistemi, od katerih številni delujejo nanj škodljivo in mu rušijo zdravje.

Teslovi vibracijski oddajniki pa oddajajo posebne zdravilne vibracije, začenši s tistimi, ki so osnovne in naravne planetu Zemlja. To so na primer vedeli že starodavni zdravilci, ki so zdravili z danes t. i. Schumanovo resonanco. Medtem ko uradna medicina pri zdravljenju uporablja zdravila ali določene posege in na neki način prevzame nadzor nad pacientom, pa je osnova zdravljenja s Teslovimi generatorji podpora. Uporabnik vibracijskega oddajnika začne sprejemati večdimenzionalna vmešavanja blagodejnih vibracij, ki spremenijo njegova vibracijska polja tako, da se odpre možnost aktiviranja sposobnosti celostnega samozdravljenja.

To pomeni, da uporabnik vibracijskega oddajnika sam postane transformacija svojega celostnega zdravja!

Izkustva s Teslovimi aparati

Aparati proizvajajo skalarno komuniciranje v različnih frekvencah, ki je v resnici vibracijski sistem v odnosu z uporabnikom, in ni samo poseben, temveč je edinstven in neponovljiv. Vendar moram poudariti, da gre za celostno zdravljenje, zato je tudi odvisno od klienta, kako je sinhronizirano naravnan za te vrste samozdravljenja.

Trenutno uporabljam za terapije in meditacijo tri vrste Teslovih aparatov in zvok:

Aparat Zero point

Z aparatom Zero point imajo ljudje zelo pozitivne izkušnje. Navajajo, da notranjo umirjenost čutijo več dni.

  • bolje meditirajo, saj se jim ustavi miselni tokokrog, in po enourni meditaciji se zelo dobro počutijo,
  • iz podzavesti se čistijo čustvene in miselne blokade.

Meditacija z omenjenim aparatom ima izredno močan vpliv na fiziologijo človeka, saj ga vodi v homeostazo, kajti telesne celice se zelo hitro regenerirajo, prečisti se avra in izboljša se delovanje celotnega energetskega sistema

Aparat Orion

Primeren za ljudi, ki trpijo za:

  • depresijo,
  • psihičnimi motnjami,
  • težavami s koncentracijo,
  • sindromom izgorelosti,
  • glavoboli in migrenami
  • nekaterimi oblikami raka

Bolniki z rakom poročajo o izjemno učinkovitih rezultatih že po nekaj terapijah; veliko jih je povsem odpravilo težave. Gospa, ki je prebolela možgansko kap in je bila več kot pol leta zelo depresivna, je s pomočjo aparata Orion to depresivno stanje povsem odpravila.

Bistvo delovanja tega aparata je v tem, da nevtralizira sevanja, vodne tokove, Hartmanove in Curiejeve mreže, tudi radioaktivno sevanje. 

Biofrekvenčni aparat z interpoliranimi Schumannovimi valovi

Ta aparat je namenjen tistim, ki imajo:

  • degenerativne, akutne in kronične bolezni,
  • bakterijska in virusna vnetja.

Zelo dobri rezultati se kažejo tudi pri odpravljanju glivic, parazitov, mikotoksinov in kandide.

Pri mlajši ženski, ki je trpela za hudimi bolečinami v glavi in kosteh, se je stanje samo po šestih enournih terapijah zelo izboljšalo. Glavobol je povsem izginil, bolečine v kosteh pa so se zelo zmanjšale. Več na www.teslaterapije.com.

Teslova meditacija - možgani kot orodje za zaznavanje kozmične frekvence

Kot vemo, je meditacija naravno stanje človeka, v katerem se zaveda vseprisotnosti življenja. Človek, ki se zaveda, pa je sproščen, radosten in celostno izpolnjen. Meditacija je torej osnova za to, da so telesa človeka (fizično, čustveno, mentalno, duhovno) zdrava in usklajena. Meditacijo je uporabljal tudi Tesla, ki je razvil tehnologijo, delujočo na skalarnih valovih, s katerimi lahko možgane spravimo v različna stanja delovanja oz. zaznavanja.

Možgani so najbolj senzibilni instrument zaznavanja, saj zaznajo zelo širok spekter frekvenc, vendar pa najbolj subtilne kozmične frekvence lahko zaznavajo le, ko je um povsem umirjen. V tem primeru možgani postanejo zelo senzibilno funkcionalno orodje človeka. Človek lahko uporablja te frekvence za zdravljenje, globoko sprostitev, za uresničitev svojih vizij in nenazadnje za izpolnjeno celostno življenje.

Tekst: Jaka Treven, celostni terapevt

Preberite še: 

1. del članka: Nikola Tesla: človeško telo je stroj kozmičnih energij!

in Tesla se je zdravil sam