Maček Kompa - živ dokaz, da kvantne tehnologije delujejo tudi v veterini

Preberite navdihujočo zgodbo mačka Kompa iz Zagreba. Povozil ga je avto in imel je poškodovano glavo ter zlomljeno sprednjo desno tačko. Običajna veterinarska oskrba mu ni mogla pomagati, rešili so ga s pomočjo novih odkritij v znanosti in posebne naprave prof. Garjajeva.

Maček Kompa - živ dokaz, da kvantne tehnologije delujejo tudi v veterini (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2019

Živec, ki teče skozi tačke in je odgovoren za premikanje, je bil zelo prizadet. Kompova desna tačka je bila popolnoma zdrobljena in veterinarji so predlagali amputacijo. Kompa ni mogel več hoditi in je bil zelo žalosten. Sedem dni po poškodbi je samo nepremično ležal in le občasno žalostno premaknil oči. Po štirih mesecih je bila noga negibna, poskušali so jo rešiti, zato so se odločili za operacijo z vstavitvijo ploščice. Po sedmih tednih naj bi se kost dobro zarasla ...

Akupunktura in modulator prof. Garjajeva

Kompa je nato začel terapijo z akupunkturo in modulatorjem matrice, ki ga je izumil prof. dr. Garjajev. Samo štiri terapije so bile potrebne, da se je v tačko povrnila motorika. Kompa je začel  tačko spet uporabljati in se nanjo tudi opirati med hojo. Terapije so se ponavljale 2-3-krat na teden, Kompa je ob njih vsakič užival, tačka pa je vedno bolj funkcionirala. Po 10. terapiji se je začel spet igrati. Njegova funkcionalnost je spet postala normalna, kot pred nesrečo.

Lahko je tekel, skakal in praskal, kot prikazuje video:

Akupunkturne igle so v kombinaciji z metodo prof. Garjajeva povsem obudile poškodovan živec. 

Preverjen postopek je zdaj na voljo tudi drugim našim poškodovanim štirinožnim prijateljem.

Preberite še, kako deluje lingvistično-valovna genetika  - intervju s prof. dr. Garjajevim. 

Če bi o tem radi izvedeli več iz prve roke, ne zamudite predavanja 19.oktobra v Ljubljani!

vh

Foto: Profimedia