Vpliv zvoka in glasbe na naš DNK

Določene kombinacije zvoka so sposobne spreminjanja celične strukture. Ali ste vedeli, da lahko jakost in vibracija določenega zvoka ustavita tudi bitje srca? Poglejte si zelo zanimiv video, v katerem prof. dr. Garjajev govori o uporabi zvoka v genetiki prihodnosti, kjer bo zahodnjaška medicina stvar preteklosti, in o vodi.

Vpliv zvoka in glasbe na naš DNK (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 9. 2019

Predvidevalo se je, da v vesolju vlada popolna tišina. Leta 1989 pa so s satelitom Voyager posneli neverjetne zvoke Jupitra in Saturna. Izkazalo se je, da je vesolje polno zvokov in da prav vsako nebesno telo oddaja svojega. In svojo vibracijo! Nekatera nebesna telesa proizvajajo hrup in trušč, druga pa prijeten, pomirjujoč zvok, podoben tibetanskim pojočim skledam.

Zvok je energija, ki nas nenehno obkroža in vpliva na nas. O tem je še veliko neodkritega, vendar pa: že v 18. stoletju je nemški fizik Ernst Hladnic odkril, da se pesek na plastični podlagi s pomočjo zvoka lahko formira v geometrijske like. Na ta način se zvok ne samo sliši, ampak tudi vidi.

Premikanje predmetov - akustična levitacija

Ta lahko premaga gravitacijsko silo Zemlje, menijo znanstveniki. Obstaja hipoteza, da so bile piramide v Egiptu in drugi megaliti zgrajeni na podlagi zvočne levitacije (lebdenja). Zvok lahko dvigne v zrak katerokoli predmet. Kako to deluje, si poglejte v videu:

Jakost zvoka lahko znanstveno dokazano ustavi celo bitje srca! Američani so naredili poskus s človekom, ki so ga zaprli v komoro in mu predvajali različne zvoke. Nekateri so v njem takoj vzbudili močne občutke anksioznosti, strahu in panike. Ves zblaznel je kričal in hotel nemudoma zapustiti komoro. 

Voda kot vplivna prenašalka sporočil

Tudi voda prenaša zvok in njegove informacije; živo in mrtvo vodo so poznali že naši predniki. Vodo lahko 'prekolnemo ali pa začaramo'. Različne frekvence lahko spremenijo tok vode. Molitev, mantra in klasična glasba ustvarjajo lepe oblike vode, medtem ko kletvice, grde besede in bolj agresivna, glasna glasba ustvarjajo grde oblike. Voda je sposobna sprejeti DNK; če se vanjo implicira informacijo o virusu, lahko okužena voda povzroči bolezen ali smrt.

Določene kombinacije zvoka so sposobne spreminjanja celične strukture. Lingvistična genetika lahko kljubuje staranju, zvok lahko izzove mutacijo genov ali povzroči množično okužbo, na ta način je mogoče vplivati na etnične skupine in na vsa živa bitja. Dober primer za to so posebne 'akustične puške', ki jih Angleži in Američani uporabljajo ob protestih za ustavljanje ali nadziranje demonstrantov. Ultrazvok je še ena naprava, ki vznemirja in razbija informacijo molekule DNK. Molekula DNK namreč proizvaja svoj zvok in šum ultrazvoka jo vznemirja ... več o tem si poglejte v video intervjuju z ginekologinjo in naturopatinjo dr. Mališevo.

Če bi radi izvedeli več o lingvistično-valovni genetiki in zdravljenju z genetsko matrico, se udeležite predavanja s prof. Garjajevim 19. oktobra.

Preberite si še njegov nedavni intervju za revijo Sensa in

zakaj lahko beseda ubija 

vh