9 tipov bolečin, ki so vezani na naša čustva

Zahodnjaška medicina se morda ne bi strinjala, toda za fizično bolečino se pogosto skrivajo potlačena čustva. Naše telo in um sta povezana in bolečina pogosto odraža stanje našega duha. Preberite, kaj nakazujejo različne bolečine in jih odpravite.

9 tipov bolečin, ki so vezani na naša čustva (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2020

9 tipičnih bolečin, ki imajo vzrok v čustvih:

1. Glavobol: Nakazuje stres. Glava nas boli po napornem delovnem dnevu in takrat, ko preveč razmišljamo. Rešitev: sproščanje in pitje vode.

2. Bolečine v vratu: Pomenijo, da težko odpuščate. Če so bolečine v vratu pogoste, je to znak, da gojite zamero do določenega človeka.

Rešitev: Odpustite in začnite svobodno živeti v sedanjosti!

3. Bolečine v ramenih: Simbolizirajo čustveno breme, ki ga nosite s seboj. Rešitev: Odkrijte, kaj vas mori, sprejmite breme, nato pa ga odvrzite.

4. Zgornji del hrbta: Zgornji del hrbta označuje pomanjkanje čustvene podpore v vašem življenju. Morda se počutite nezaželeni ali pa ne dobivate dovolj ljubezni. Rešitev: Da bi lahko sprejemali ljubezen od drugih, se naučite imeti radi sebe.

5. Križ: Tarejo vas finančne težave.

Rešitev: Naredite plan, kako se izkopati iz dolgov in kako v svoje življenje priklicati več obilja.

6. Bolečina v komolcu: Če so vaše kosti trde, to pomeni, da ste tudi v življenju neprilagodljivi in nekoliko zakrčeni. Bojite se spremembe.

Rešitev: Sprejmite, kar pride in se prepustite toku življenja. Zaupajte v dobro in vesolje vas bo nagradilo!

7. Roke in dlani: Težave z odnosi – ne znate vzpostaviti pristnega stika z drugimi.

Rešitev: Naučite se izražati svoja čustva in prositi za pomoč, če jo potrebujete. Vsi smo samo ljudje.

8. Boki: Ta bolečina nakazuje blokade, ki vas zavirajo, da bi se v življenju premaknili naprej. Rešitev: Meditacija je izvrsten način za premagovanje notranjih blokad. Meditirajte na vse tisto, česar se bojite in se ne ozirajte več na preteklost. 

9. Kolena: Težave s prevelikim egom. Rešitev: Vadite ponižnost in skromnost. Spoštujte sebe in druge.

Vir: Soul Travel Rules

Preberite še: