10 znakov, da je vaša duša na pravi poti

Ali ste na pravi poti? Uresničujete poslanstvo svoje duše? Napačna pot ne obstaja, saj vsaka slej ko prej pripelje do vas samih. Če vas zanima, kako daleč ste na poti do izpolnjenega življenja, preberite naslednje znake.

10 znakov, da je vaša duša na pravi poti (foto: pexels) pexels
29. 10. 2020

10 znakov, da je vaša duša na pravi poti:

1. To veste in čutite v sebi 

Če se sprašujete, ali ste na pravi poti, potem vas čaka še nekaj dela. A ne skrbite – vsak pride do tja. Ko enkrat hodite po poti svojega postanstva, se tega nekje globoko v sebi zavedate. Počutite se izpolnjeno in svobodno. Vašo pot lahko gradijo velika dejanja ali pa malenkosti – ni pomembno. Pomembno je le, da ste na tej poti pomirjeni s seboj.

2. Ne sklepate kompromisov, ki niso v vaše najvišje dobro

Ne počnete več stvari zgolj zato, da bi ugajali drugim. Sledite svojemu srcu in ste ponosni na to! Spoštujete vse, ne dovolite pa, da bi vam drugi dirigirali, kako živeti in kakšne odločitve sprejemati.

3. Lažje se soočate z življenjskimi izzivi

Ko ste na pravi poti, to še ne pomeni, da je ta posejana z rožicami in da nikoli ne naletite na težave. Edina razlika je v tem, da se znate z njimi spopasti in da vas preveva globlje razumevanje, sprejemanje sveta in sebe.

4. Ni vas strah biti to, kar ste

Ko ste na pravi poti, postanete samozavestni, saj se zavedate, da tisto, kar počnete, prispeva k boljšemu planetu. Do svojega poslanstva čutite globoko strast in jo z veseljem delite.

5. Verjamete v nekaj večjega od sebe

Pogosto čutite povezavo z nečim višjim in večjim od sebe. Ker ste v stiku s svojo dušo, vibrirate z vesoljem in vaša intuicija se s tem krepi. Gojite globoko zaupanje, da se bo vse izšlo v najvišje dobro.

6.  Ves čas se učite

Ko ste na pravi poti, vas zanima veliko stvari in radovednost nikdar ne usahne. Lahko se prebudijo tudi želje po novem – morda po potovanju, prostovoljnem delu ali preživljanju časa z ljudmi, ki vas lahko naučijo nekaj novega.

7. Počutite se povezani in ste hvaležni

Vse in vsi, ki vam pridejo na proti, so tam z razlogom. Tega se močno zavedate in hvaležni ste za vsako izkušnjo. V svoje življenje privlačite pozitivno in z užitkom greste v vsak nov dan.

8. Opazite čudeže

Ko ste na pravi poti, se čudeži kar sami razkrivajo pred vami. Velikokrat se vam želja uresniči takoj po tem, ko si jo zamislite. Navdušeni ste nad življenjem in opazite malenkosti, ki vam polepšajo dan. Odprti ste za vse, kar vas obkroža.

9. Spoznavate duše dvojčice

Ko ste enkrat utirjeni, vam na proti prihajajo ljudje, ki vas bodo podprli v vaših sanjah. Lahko so prijatelji, učitelji ali ljubimci. Nekatera stara prijateljstva se lahko končajo, a nič zato: pravi ljudje so v vaši bližini in globine stika se ne da meriti v času, pač pa v pristnosti trenutka in odnosa, ki ga zgradite.

10. Vaša zavest se poglablja

Imate sposobnost uvideti in sprejeti spremembe, ki se porajajo na vaši poti. Ne glede na to, kar se dogaja zunaj, v sebi veste, kje ste.

Vir: Forever conscious

Preberite še: