10 znakov, da ste svetlobni bojevnik

Radi pomagate ljudem in stremite k pozitivnim spremembam, ki bi naredile življenje bolj prijazno za vsa živa bitja? Si želite širiti ljubezen in mir? Morda se niti ne zavedate, da ste svetlobni bojevnik. 

10 znakov, da ste svetlobni bojevnik (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2020

Po naravi ste precej občutljivi. Včasih brez posebnega truda začutite sočloveka na višjem nivoju, ne da bi vam razlagal o svojih težavah. Radi se objemate… Poglejmo si še nekaj značilnosti ljudi, ki na planet prinašajo svetlobo. 

10 znakov svetlobnih bojevnikov:

1. Pogosto se počutite kot vesoljci

Na raznih družabnih dogodkih, srečanjih ali v drugih situacijah, kjer je veliko ljudi, se počutite nesprejeto in izgubljeno. Raje se družite v manjšem krogu, z ljudmi, ki imajo podobna prepričanja in so na podobni "valovni dolžini". Ljudje vas bodisi obožujejo bodisi se vas bojijo. 

2. Vsem delite nasmehe

Pogosto delite nasmehe tudi neznancem – na cesti, v trgovini … najbolj ste sreči, ko lahko delite svojo pozitivno energijo. 

3. Resnično vam je mar za vsa živa bitja

Ob vas rastline odlično uspevajo. Čutite močno povezavo z živalmi in želite si, da bi se njihovo trpljenje zaradi človeka prenehalo. Imate veliko srce in če se le da, želite pomagati. Najbolje se počutite v naravi.

4. Običajna služba ubija vašega duha

Zdravilci planeta se težko znajdejo v običajnih službah in pisarnah. Morda še niste na točki, ko bi s svojim poslanstvom tudi služili denar, ampak vse bolj čutite, da delo, ki ste ga opravljali do sedaj, ni več pravo. Želite si (ali pa že imate) opravljati poklic, za katerega čutite, da ste bili poklicani. V svojem času in po svojih merilih. Delo mora biti po vašem mnenju strast, ne nuja.

5. Znate se zaščititi

Svet je res precej preplavljen z negativnostjo, sovraštvom, jezo … a vi to hitro prepoznate in se znate energetsko zaščititi. Ne dovolite, da bi kdorkoli vrgel senco na vašo notranjo luč. Ne prenesete zlaganih oz. neiskrenih ljudi.

6. Živali in ljudje vas obožujejo

Živali imajo posebno sposobnost zaznavanja in kadarkoli ste v bližini, želijo biti ob vas. Čutijo vašo pozitivno energijo in ljubezen. Ker ste tako topla in čuteča oseba, ljudje gravitirajo k vam, saj v vaši bližini čutijo mir in sprejemanje.

7. Zdravljenje je za vas na prvem mestu

Srčno radi pomagate drugim in hitro prepoznate, kaj kdo potrebuje. To se zgodi naravno – v tem ste odlični, saj je tak namen vaše duše.

8. Ste umetniško nadarjeni

Vaša sporočila prihajajo iz srca in njihov namen je zdravljenje – ljudi in planeta. Morda ta sporočila oblikujete v pesem, zgodbo ali predavanje, morda v sliko … 

9. Radi preživljate čas sami s seboj

Ko ste sami, niste osamljeni. Ste umirjeni, ste v svojem centru. Ne potrebujete velike družbe, da bi se zamotili. Seveda se radi tudi družite, ampak vaši odnosi so poglobljeni in intimni. Kadar ste sami, vam nikoli ni dolgčas – to je čas za delo, zdravljenje, polnjenje baterij in počitek.

10. Ste odprti do drugih duhovnih bitij

Zaupate v vesolje in dobro veste, da nismo sami. Pogosto čutite navzočnost drugih svetov, verjamete v nefizična bitja na drugih ravneh in se k njim zatekate po nasvet ali vodstvo.

Vir: Conscious Reminder

Preberite še: