12 misli za lažji prehod v novo

Da bi bil vaš prehod iz starega v novo čim lažji in kar se da uspešen, si lahko pomagate z dvanajstimi pomembnimi mislimi ali kodami.

12 misli za lažji prehod v novo (foto: profimedia) profimedia
22. 12. 2019

“Vsaka vibracija, vsaka frekvenca je zvok, tudi naše misli in čustva so zvok. Nikar ne pozabite tega! Kadar govorimo o različnih kozmičnih vibracijah, pravzaprav govorimo o zvočnih kodah, te pa so lahko slišne ali neslišne; lahko jih občutimo ali ne, pa vendar ves čas delujejo na nas. Tudi prava misel je zvočna koda, s katero si lahko učinkovito pomagamo pri razgrajevanju dvojnosti in razdvojenosti; z njo popravljamo nedokončano in iščemo celovitost. Z zvočnimi kodami lahko iz sebe potegnemo najboljše in zaživimo kar se da usklajeno, uglašeno s kozmičnimi ritmi in s trenutnostjo, ki jo živimo.”

Da bi bil vaš prehod iz starega v novo čim lažji in kar se da uspešen, si lahko pomagate z dvanajstimi pomembnimi mislimi ali kodami, ki jih je sestavila dr. Mira Omerzel - Mirit in kanalizirala za ljudi zavesti nove dobe ter predala na tečaju v okviru duhovne šole katedra Veduna.

Kode nove dobe vključite v vašo vsakodnevno meditacijo; lahko se jih naučite na pamet; svojemu umu jih darujte prav vsak dan.

1.  Naprošam za most pomiritve, za pomoč pri odpiranju, odpuščanju in sprejemanju novega in trenutnosti.

2.  Prosim (samega sebe) za komunikativnost in iskrenost.

3.  Prosim za pogum, za novo, drugačno, za razgradnjo ega in slabega.

4.  Odpiram se večrazsežnostnemu razmišljanju (ali: odpiram se večdimenzijskemu/ nezamejenemu/brezmejnemu razmišljanju).

5.  Prosim za pomoč pri povezovanju tostranskega in onostranskega.

6.  Ne dovolim si omejitev. Svojo dušo prosim za neskončno Milost.

7.  Naj se kreirajo soobčutenje, brezpogojna ljubezen, strpnost in spoštovanje.

8.  Prosim za globlje razumevanje celote.

9.  Prosim za odpiranje zavesti, uma in srca.

10.  Prosim za vračanje v dovršeno celoto.

11.  Naj Univerzalni Logos ali Vir življenja jasno razmišlja skozme.

12.  S spoštovanjem in predanostjo sprejemam, kar mi prinaša življenje, ter se v vsakem trenutku učim tudi iz težav, ki mi prinašajo uvide in nove možnosti.

Naj se dogodi prehod v novo in boljše. V nov čas!

Celoten članek je bil objavljen v reviji Sensa 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri