3 znamenja, ki bodo najbolj intenzivno občutila polno luno

Jutri, v petek, nas čaka polna luna. Poglejmo si, kdo jo bo najbolj močno občutil. 

3 znamenja, ki bodo najbolj intenzivno občutila polno luno (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
18. 4. 2019

Sonce, Venera in Merkur se nahajajo v znamenju ovna in predstavljajo čas izzivov še posebej za določena znamenja, ki lahko bolj močno občutijo trenutne intenzivne ognjene energije, ki so se pričele 15. aprila. Nahajamo se v nekoliko bolj težavnem oz. turbolentnem tednu za ribe, rake in škorpijone

Vodnim znamenjem bo polna luna v tehtnici prinesla nekatere težave, ki pa so v resnici samo priložnosti za rast. 

Zaradi položaja Plutona in Saturna lahko polna luna še dodatno vpliva na naša čustva. V teh dneh smo se lahko počutili (ali se še bomo) kot, da smo popolnoma na tleh. A to zgolj zato, da lahko odkrijemo, kako se ponovno dvigniti proti vrhu. 

Poglejmo si torej, katera tri znamenja imajo lahko malce težje dneve okoli tokratne polne lune: 

Škorpijon

Rojeni v znamenju škorpijona bodo imeli intenziven lunin cikel, saj bo luna poudarila njihovo občutljivost, lahko pa tudi občutek ogroženosti. Anksioznosti se lahko povečajo. Škorpijoni lahko pričakujejo tudi nepričakovana razkritja, ki bodo obrnila njihov svet na glavo. 

Zaradi vpliva polne lune škorpijoni ne bodo imeli več moči, da skrivajo in potiskajo bolečine, katerim se želijo izogniti. Neprijetni spomini in misli bodo pribrbotale na površje. Pomembno je, da se zavedajo, da tema ni močnejša od svetlobe! 

Ribi

Polna luna je čas, ko se nekaj dovrši oz. zaključi. To se lahko zgodi v obliki spoznanja, zaključevanja projekta, odnosa, ali v katerikoli drugi obliki, ki nakazuje, da je čas za zaključek in hkrati za nove korake. Na plan bodo prav tako prišli stari dolgovi. 

Polna luna pa bo poglobila njihovo intuicijo, okrepila kozmično povezavo in povečala njihovo intimnost, kar bo za ribe predstavljajo določeno transformativno izkušnjo.

Rak

Čustva se bodo okrepila in raki bodo potrebovali dodatno ljubezen. Rakom dom in družina pomenita ogromno, zato lahko prav tam doživljajo težke izkušnje. 

Polna luna bo rakom prinesla nekatere neprijetne tematike ter zbudila globoko zasidrane težave iz družine. Morda bo to čas za soočanje s težavami v družinskem krogu. Naj jih ne bo strah iskrenega izražanja čustev. 

Vir: Soul Travel Rules