3 znamenja, ki se bodo v času MLAJA soočila s svojimi strahovi

Pred nami je mlaj v levu, poglejmo si, kaj prinaša trem znamenjem. 

3 znamenja, ki se bodo v času MLAJA soočila s svojimi strahovi (foto: pixabay) pixabay
5. 8. 2021

Trenutno je levja energija izjemno močna. Levja energija zagotovo poudarja, da prenehamo dvomiti vase in okrepimo svojo samozavest ter kreativnost. Mlaj v levu se dovrši v nedeljo, 8. avgusta ob 15.50 uri. Kot smo že pisali pa se na isti dan poravna tudi zvezda Siruis z našim soncem. To naj bi bil srečen dan, ko lahko uspešno manifestiramo. Seveda pa vsaka močna enegija prinaša svoje izzive. Nekateri bodo prav sedaj soočeni s svojimi strahovi. To naj bi bila predvsem naslednja znamenja. 

LEV

Levi boste naprošeni, da postanete maksimalno avtentični. Da pa lahko to zares postanete, morate prvo odvreči kar nekaj nepotrebnih plasti, ki vam preprečujejo, da ste resnični. Verjetno ste že v procesu, ko stvari v vašem življenju odpadajo ali pa se zapletajo. A kaos je le navidezen, v resnici se stvari počasi urejajo. Sedaj je čas, da razmišlajte o svojem poslanstvu in strasteh. O tem, kam vas vodi vaše srce. Poskrbite tudi za svoje zdravje in ravnovesje, razmislite o svojih potrebah.  

DEVICA

Lahko se dogodijo razna presenečenja. Bodite pozorni na ideje in trenutke jasnosti, ki se lahko pojavijo. Nekaj se lahko razjasni, kar vam bo spremenilo pogled na življenje. Verjetno je to tudi čas, ko boste morali malce pozabiti na svoj red in planirane opravke. To je čas za spontanost, preko katerega lahko pridete v stik s svojim notranjim otrokom. Dovolite si malo divjosti. Z njo boste predvsem impresionirali sebe. Lažje se boste odprli novemu. 

VODNAR

Glede na postavitve planetov, je velika verjetnost, da ste v zadnjem času izgoreli. Tudi vi lahko dosežete velika spoznanja in razjasnitve v tem času. Spremembe vas nagovarjajo, da presežete stare navade - tudi te, da ste pretirano zbirčni, komu se odprete in s kom delite svoje inovativne ideje. Ni potrebno več, da vas je strah, ko govorite o svojih idejah. Imate sposobnost, da transformirate kaotično energijo v razvoj. Odprite se in delite svojo kreativnost ter ideje z novimi ljudmi. 

Vir: Bustle.com

Preberite si več o tem dnevu v članku: Magičen dan 8.8.: Portal Levja vrata in MLAJ v levu