4 razlogi, zakaj imajo ljudje, ki ljubijo naravo, boljše odnose

So ljudje, ki imajo poseben odnos z naravo. Ki svoje telo vidijo kot njen podaljšek. Ker spoštujejo naravo in razumejo sebe, kot del nje, lahko z enakim odnosom pristopajo tudi do drugih ljudi. To pa jim daje izjemno prednost v intimnih odnoshi.

4 razlogi, zakaj imajo ljudje, ki ljubijo naravo, boljše odnose (foto: profimedia) profimedia
1. 5. 2017
Ljudje, ki imajo poseben odnos z naravo vidijo tudi sebe kot njen podaljšek. Ker spoštujejo naravo in razumejo sebe, kot del nje, lahko z enakim odnosom pristopajo tudi do drugih ljudi. To pa jim daje izjemno prednost tudi v intimnih odnosih. 

1. So bolj povezani sami s seboj

Kar pomeni, da se lažje sprejemajo takšni, kot v resnici so in se bolj cenijo. Ker sprejemajo sebe, lahko sprejemajo in ljubijo tudi druge. 

2. Ne navdušuje jih umeten kič 

Po modernem potrošniškem konceptu je potrebno neprestano stremeti h konceptu "še več". Danes se nam zdi, da je potrebno na takšen način pristopati celo do odnosov, kjer mora biti vse popolno, filmsko in optimizirano. Ljudje, ki so v stiku z naravo običajno ne potrebujejo takšnih prepričevanj. Bolj naravno je, boljše je. Ne pričakujejo popolnosti, pričakujejo človeka. Vedno, da tut v naravi pride do neviht in neurij, a nato vedno posije sonce. 

3. So prisotni

Ker se znajo odklopiti od tehnologije in se osredotočiti na sončni zahod, na vonj po praproti, na vaš pogled, na jasno nebo, znajo tudi v odnosu uživati ter cenijo nematerialne malenkosti.

4. Imajo dobro intuicijo

Ker so povezani z naravo in s sami s seboj, s svojimi čustvi in instinkti, so izredno dojemljivi tudi za čustva in občutenja drugih ljudi. To pa je tudi ključni faktor pri odnosih - odzivanje na tiste najmanjše namige druge osebe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri