4 znamenja, ki bodo močno čutila to POLNO LUNO

11. 7. 2022
Deli
4 znamenja, ki bodo močno čutila to POLNO LUNO (foto: profimedia)
profimedia

Pogljemo si, na katera znamenja lahko polna luna julija 2022 najbolj vpliva.

Retrogradni Saturn nas trenutno uči o pomenu discipline. Zasanjan retrogradni Neptun pa razbija naše iluzije. Sedaj pa bo svoje pristavila še polna luna in poskrbela za intenizvno poletno astrološko dogajanje.

13. julija bo ob 20.28 uri zvečer popolnoma osvetlila naše nebo v znamenju kozoroga. 

Polna luna je vrhunec luninega cikla, vendar je to tudi čas hiperaktivne energije in čustvene intenzivnosti. Polne lune pritegnejo veliko pozornosti, saj sprožijo dramo, vendar je to tudi idealen čas, za opustitev negativnosti, ki ste jo morda zadrževali v sebi.

Julijski polni luni rečemo tudi "jelenova luna"

Julij je mesec, ko jelenom pričnejo rasti novi rogovi, ki jih prekriva žametno krzno. Pogosto so ji rekli tudi Nevihtna polna luna, saj so ta čas pogoste nevihte. Pa tudi Luna Lačnega Duha. (kresnik.eu)

Vas bo julijska luna navdihnila, da boste dosegli svoje cilje, ali pa se boste počutili izpostavljeni njenemu siju? Pogljemo si, na katera znamenja lahko polna luna julija 2022 najbolj vpliva.

RAK

Med to polno luno boste morda opazili nekatere velike spremembe, ki se odvijajo v vašem življenju. Čas polne lune bo vplival na vaše splošno počutje, zdravje pa tudi partnerstvo. Morda bo postalo intenzivno v vaših bližnjih odnosih. Ta luna ponuja priložnost, da preverite, kako lahko vnesete nekaj več stabilnosti v svoje osebne odnose. Toda da bi imeli razmerje, ki ste si ga vedno želeli, se boste morda morali osvoboditi določenih vzorcev, ki vas držijo zaklenjene v toksično dinamiko. Če veste, da nekaj ne deluje, ne prezrite tega občutka, poglejte, katere rane se odpirajo v vas. Po drugi strani pa, če vam srce govori, da je nekaj prav, ne dovolite, da bi vas strah odvrnil od odnosov, ki si jih zaslužite.

KOZOROG

Ne samo, da je julijska polna luna v vašem domačem znamenju, ampak se vaš planetarni vladar Saturn vrača nazaj v svobodomiselnega vodnarja. To pomeni, da bodo med to polno luno lahko prevladovale težke teme, ki se bodo nanašale na vaše dojemanje samega sebe, na vašo podzavest in način razmišljanja. "Kdo sploh ste?" bo vaše glavno vprašanje v teh dneh. Luna vas poziva, da pričenete razmišljati izven svoje cone udobja. 

Lahko dobite kakšen globlji vpogled v dogodke, ki so se vam zgodili v zadnjih šest mesecih. Počutili se boste čustveno občutljivi, vendar lahko zaupate, da bo tisto, kar je treba sedaj preoblikovati, dobro "osvetljeno" in poudarjeno v teh dneh skozi situacije v odnosih. 

VODNAR

Zaradi julijske polne lune se lahko počutite nekoliko osamljene. Gre tudi za to, da morda veliko časa posvečate svojemu delu in malo manj družabnemu življenju. Sedaj je tudi dober čas, da se osredotočite se na to, da pogledate svoje sence in uskladite svojo podzavest za zavestnim zavedanjem. Marsikaj razumete v teoriji, vendar praksa ni tako enostavno. Kakšen korak lahko naredite v teh dneh, ki vas bo bolj uskladil s tem, kar že razumete v umu? 

TEHTNICA

Tudi tehtnice lahko občutite kakšen "tornado". Predvsem bo na udaru vaš način komunikacije. Pa tudi vaš dom in družina, kjer se morate soočiti z resničnostjo tega, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju. Če so doma konflikti in zamere, vas bo morda ta polna luna končno spodbudila, da poveste svojo resnico. Ne pozabite, da so vaše korenine tiste, ki podpirajo vašo rast, in če se na vaših temeljih zadržuje gniloba, bo ignoriranje le-te zagnojilo. 

Sedaj je odličen čas za preurejanje stanovanja, čiščenje, prižiganje kadil ipd. Ustvarite si doma varen in prijeten prostor, kjer boste z veseljem preživljali dolge poletne večere. 

Preberite si več o tokratni luni v članku TUKAJ. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk