5. Sensa vikend: Košček, ki ga iščem

27. - 29. januar 2012, Bohinj Park Hotel.

25. 1. 2012 | Promocijsko sporočilo

Imate občutek, da znotraj vas nekaj manjka? Ste večkrat osamljeni in prazni? Iščete globlji smisel bivanja? Verjamete, da vas bo nekdo ali nekaj zunaj vas nenadoma zapolnilo? Kaj vam manjka, da bi postali celi, (po)polni, izpolnjeni? Denar? Ugled? Pravi partner? Vaša zunanjost? Drugačna družba?

Ste že kdaj srečali človeka, ki je popolnoma zadovoljen s svojim življenjem? Čeprav nima vsega, se radosti življenja - ker ni pozabil, da za svojo popolnost ne potrebuje ničesar.

Nikamor naprej od sebe vam ni treba iti. Vzrok za nezadovoljstvo tiči prav tukaj, v vas samih. Zato si vzemite čas in raziščite svoj manjkajoči delček! Pridružite se nam na 5. Sensa vikendu v Bohinju!

Program 5. Sensa vikenda

PETEK

Od 14:00

Prihod in prijava

I. del: Kateri je moj manjkajoči košček?

16:00 - 19:00

Delavnica: Kaj mi manjka?

V uvodnem delu vikend programa bomo skozi teorijo in prakso najprej raziskovali sebe in poskušali poiskati tisti delček sebe, ki nam preprečuje, da bi bili mirni, popolni, celoviti.

19: 00 – 20:00

Večerja

20:30 – 22:30

Delavnica: Iskanje ljubezni v času osamljenosti

Imeti nekoga ali nekaj rad je navezanost, ljubezen je svoboda. Ali sploh še vemo, kaj je resnična ljubezen? Kako so ljubili naši predniki? Kako prepoznati lastne koncepte o ljubezni? Zakaj je potrebno najprej vzljubiti sebe? Delavnica bo sestavljena iz teoretičnega in izkustvenega dela.

SOBOTA

7:00 - 8:30

Jutranji objemi z glasbo - plesna meditacija s plesno pedagoginjo in trenerko plesa brez forme Kristino De Ventus

Ste že kdaj začeli dan s popolno predajo glasbi? Ko odvržete misli in pustite telesu, da se zlije z glasbo, se zgodi čudovita meditacija - življenje postane čista zabava, veselje, radost, praznik. 

08:30 - 09:30

Zajtrk

II- del: Čigav košček sem jaz?

Zagotovo ste bili že večkrat prepričani, da ste našli svoj košček, in vsakič znova se je izkazalo, da se je ta spremenil, da to ni več vaš manjkajoči košček, in si rekli: » Mogoče pa sem jaz manjkajoči košček!«

10:00 - 13:00

Predavanje in razgovor: Žensko-moški principi - kako delujeta ženski in moški um?

13:00 – 14:00

Kosilo

16:00 - 19:00

Delavnica: Ljubezen in bolečina

Zakaj ljubezen boli? Ljubezenska bolečina kot možnost za osebnostno rast. Ljubezen in duhovna rast. Delavnica bo sestavljena tudi iz vaj za vzpostavljanje zaupanja, za prepuščanje in čutenje.

19:00 - 20:00

Večerja

21:00 - 22:00

Večerna JO-DI-HA meditacija

Učinek enourne JO-DI-HA meditacije, sestavljene iz treh delov - joka, opazovanja dihanja in smeha, je neverjetno osvobajajoč, ker v naših globinah sprošča vsebine, ki smo jih v travmatičnih življenjskih okoliščinah potlačili. Vendar pa vse, kar smo pregnali v temo, še vedno vpliva na naše življenje – jemlje nam vitalnost, našo naravno moč. Zato bomo z jokom razpršili bolečino, se izgubili v smehu in izkusili tišino med opazovanjem lastnega dihanja.        

NEDELJA

07:00 - 08:30

Jutranji objemi z glasbo - plesna meditacija s plesno pedagoginjo in trenerko plesa brez forme Kristino De Ventus

08:30 – 10:00

Zajtrk

11:00 – 14:00

Delavnica: Kako vzpostaviti harmonijo razumevanja umov dveh posameznikov?

Predavanje bo spremljal tudi izkustveni del z vajami za sproščenost, radost in zadovoljstvo v sobivanju s partnerjem ter vaje iz komunikacije zapeljevanja.

14:00 – 15:00

Kosilo
do 17:00

Odjava

Program bosta vodila:

Bodin, vrhunski poznavalec in raziskovalec delovanja človeškega uma, ki pri svojem terapevtskem delu uporablja izjemno učinkovite tehnike za čiščenje uma in odpiranje notranjega bitja

Kristina De Ventus
, plesna pedagoginja in trenerka plesa brez forme

Oba med drugim delujeta v okviru društva za osebnostni razvoj in proučevanje starih tradicij, kultur in znanj Bindu.

Prijave

Cena celotnega paketa je 290 €.

Cena paketa vključuje 2 nočitvi v eko hotelu Bohinj Park ***** s polnim penzionom, uporabo bazena, obisk savne 1 x dnevno, vadbo v fitnesu in delavnice. Doplačilo za enoposteljno sobo: 40 €.

Prijave na tel: 08 200 41 40.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa.