5 stvari, ki se jih naučiš, ko ljubiš alfa žensko

Mnogi moški bodo potrdili, da so močne, neodvisne in samozavestne ženske zelo privlačne. Seksi. A ob sebi potrebujejo ujemajočega se moškega, ki ga takšna ženska ne bo - prestrašila. 

Alfa ženske  (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2015

1. Alfa ženske zahtevajo popolnoma odkrito razmerje. Laži ali dvomi jih le spodbudijo, da pokažejo svoje kremplje. Zavajanje alfa ženske zato ni mogoče - moški ji je predan ali pa ne. Vmesnih različic ni. Želijo vedeti točno kako stvari stojijo, ker bodo prav takšno odkritost vrnile svojemu partnerju.

2. Alfa ženske niso nikogaršnje trofeje, ljubice ali spremljevalke. So izključno enakovredne partnerice, ljubimke ali prijateljice. 

3. Razumeti je potrebno, da jim je zaradi njenega ega včasih težko priznati storjeno napako. A ko priznajo in se opravičijo - to tudi resno mislijo.

4. Alfa žensko običajno moški lažje navdušijo z zabavno anekdoto ali intelektualnim pogovorom, kot pa z rožami in čokoladnimi bomboni. Ne stremijo k materialnim dobrinam drugih, ker si želijo te priskrbeti same - zato jih pri moških, ki jih vabijo na zmenke, najbolj zanimajo njihove osebnosti.

5. Ambicioznost je poglavitna vrlina alfa žensk. In to pričakujejo tudi od svojega partnerja. Ne zahtevajo, da so super ambiciozni, kot one same, le, da mu ni največji dosežek dneva to, da je uspel opraviti straniščno potrebno preden so se končali oglasi med njegovo najljubšo serijo.