6 načinov, kako očistiti svojo avro

16. 5. 2018
Deli
6 načinov, kako očistiti svojo avro (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Prav tako kot naše fizično telo tudi naše energetsko telo potrebuje čiščenje in razstrupitev. Pomlad je idealni čas, da se ga lotimo. 

Avra je zelo subtilna energetska plast okoli človeka, ki varuje pred izgubo življenjske energije, pa tudi pred vdorom škodljivih energij v organizem. Prav tako nazorno priča o našem psiho-fizičnem stanju in počutju. Reflektira naše trenutno počutje in emocije. Pokaže na naše šibke in močnejše točke ter blokade, kjer energija ne teče. Če je človek bolan, se njegova avra zmanjša ali na nekaterih delih popači oziroma skoraj izgine. Blokade, ki so vidne na eteričnem telesu, počasi vplivajo na fizično telo in tako se razvije bolezen. 

Avro sestavlja več vidnih in nevidnih slojev različnih barv. Vsak od sedmih vidnih slojev je energetsko povezan z ustreznim energetskim centrom ali čakro.

S temi šestimi načini se bomo znova počutili polni energije, delovali na visokih vibracijah in lažje služili svojemu poslanstvu.

1. Meditacija 

Udobno se namestimo v želeni položaj v prostoru brez motečih faktorjev in hrupa. Tako nameščeni ostanemo vsaj 15 minut in počasi trebušno dihamo. Ves čas smo pozorni na dihanje, pazimo na vdihe in izdihe, smo prisotni. Ko smo popolnoma sproščeni, v mislih vizualiziramo belo svetlobo, ki nas obdaja. Prepustimo se ji in dopustimo, da teče skozi nas, vse od prstov na nogi do vrha glave, gor in dol po hrbtu oz. po hrbtenjači. Če nas kaj zmoti ali prekine našo meditacijo, se ponovno osredotočimo na dihanje in belo svetlobo.

2. Družimo se s pozitivnimi ljudmi

Izogibajmo se negativno naravnanih ljudi. Taki ljudje ne le, da škodujejo sebi, temveč tudi drugim. Pozorni bodimo na njihovo energijo in vibracije. Enako velja tudi za nas. Eden način je, da se pred njimi zavarujemo tako, da z njimi preživimo čim manj časa (ali celo nič). Drugi način je prijetnejši in sicer enostavno se povežemo in obdamo z ljudmi s pozitivno naravnanostjo in višjimi vibracijami. To so ljudje, ki znajo vedno podariti nasmeh. Ti ljudje nam lahko pomagajo, da se počutimo dobro in posledično je tudi naša avra čistejša. 

3. Očistimo se lastnih negativnih misli

Ali še vedno premišljujemo o slabih rečeh in smo prepojeni z neprijaznimi mislimi? Poglejmo vase in postanimo pozornejši na to, kaj mislimo. Je veliko negativnih mislih v naši notranjosti? Preučimo jih. Ali so neresnične in paranoične? Namesto tega se raje osredotočimo na svetlo plat. Tudi če imamo slab dan in nam stvari ne tečejo kot po maslu, je dobro izraziti svoja čustva, pomembno je le, da se v njih ne zataknemo in obstanemo v temačnem prostoru. Naredimo si dober čaj, poslušajmo najljubšo glasbo, podružimo se s pozitivnimi ljudmi. Če slabe misli kljub temu vztrajajo, jih zamenjajmo z vsaj eno dobro. Korak za korakom.

4. Naredimo si varni mehurček

To je čudoviti način, kako se povezati z božansko energijo in kadar se ga lotimo zjutraj je odličen začetek dneva. Predstavljajmo si belo svetlobo, ki prihaja nad nas z neba, univerzuma, kozmosa... Ta svetloba se naj poveže s krono glave in nato izlije po celem telesu vse do prstov na nogi. Sedaj smo obdani s sijočim mehurčkom. Bela, svetla barva je čista in močno zaščitniška. Imamo nadzor nad tem, kaj prihaja in odhaja iz našega zaščitnega mehurčka (lahko je tudi v obliki jajca).

5. Razgradimo svoje čustvene blokade

Energetska čiščenja nam pomagajo očistiti blokade ali balansirati neskladja. Pomagajo nam lahko tudi nekateri zdravilci, ki lahko preverijo naše blokade in emocionalne vozle, ki se morajo razdreti in jih sami ne prepoznamo. Nikakor ne smemo podcenjevati moči čustvenih blokad v sebi. Pomaga tudi očiščevalni jok. 

6. Sproti čistimo umazano avro

Najhitreje in najlažje to naredimo s kadili iz žajbla ali ostalih primernih dišavnic ali zelišč. Lahko očistimo hišo, ljudi ali predmete. Tega se je dobro lotiti takrat, ko bomo imeli polno hišo obiskov (posebej sedaj med velikonočnimi prazniki) in nas to še dodatno izčrpa. Ko kadimo hišo, bodimo osredotočeni na potek in hkrati v mislih dodajajmo pozitivno energijo v naš prostor in življenje.

www.consciousreminder.com