6 značilnosti globoke dušne povezave

Ko se povežeta dve duši, gre za najglobljo povezavo, ki se ne more primerjati s fizično privlačnostjo.

6 značilnosti globoke dušne povezave (foto: shutterstock) shutterstock
20. 1. 2022

Ste že kdaj z nekom čutili močno povezavo? A ne v strasti ali v fizični kemiji, pač pa v bogastvu njihove duše in v lepotah vibracij, ki jih oddajajo. In v tem, kar skupaj ustvarjata, ko se vajine duše povežeta. 

Kadar je prisotna zgolj fizična privlačnost brez globine, se ta običajno kaj hitro razblini, saj ne prinaša ničesar zares vrednega. Lahko bi rekli, da fizična privlačnost zbledi ob prvem žarku sonca in ne traja dlje od ene noči.

Odnosi površinske narave imajo seveda tudi nek svoj namen, vendar niso tisti, ki dajejo življenju smisel. Lahko imamo tudi nekoga radi, si delimo z njimi prostor, spomine, tudi intimne trenutke... Vendar to še ne pomeni, da smo se z njimi zares povezali na nivojih duše. Seveda se takšne povezane ne zgodijo pogosto in na vsakem koraku. 

Včasih srečamo pretekle partnerje ali prijatelje in ugotovimo, da v resnici nimamo prav nobene povezave več. 

Prave dušne povezave pa so lahko brezčasne in brezmejne. Lahko se nadaljujejo tudi, ko ena oseba ni več v fizičnem telesu, saj presežejo čas in prostor. 

Vsi se učimo skozi življenje... Sprava se povezujemo s svojo dušo, ko je ta vzpostavljena, pa lahko tkemo globoke niti tudi med seboj. 

6 značilnosti dušne povezave

  1. Ko vzpostavimo dušno povezavo z nekom, je prisoten močen občutek zaupanja in domačnosti. 
  2. Ko se z nekom povežete na nivojih duše, je vseeno, kako so oblečeni, ali imajo čevlje za 200 evrov in najnovejši avto. Dušna povezava presega materialno. Gre za občutek, da je prav oz. naravno, da ste v družbi te osebe.
  3. Gre za odnos, ki transformira vaše življenje. 
  4. Zanimajo vas podobne stvari. Skupaj ustvarjate. Imate podobno oz. kompatibilno vibracijo. 
  5. Z njimi se lahko odprto in mirno pogovarjate o vsem. Samo ste.
  6. Motivirate eden drugega, da postanete boljši človek.