8. dan novoletnega izziva: V letu 2017 bo vse v redu

27. 12. 2016
Deli
8. dan novoletnega izziva: V letu 2017 bo vse v redu (foto: profimedia)
profimedia

Še ena pomembna stvar, katero bi moral osvojiti vsak iskalec življenjske sreče je – imeti popolno zaupanje. Zaupanje, da bo vse v redu, da je vedno bilo in vedno bo. Vse je točno tako, kot mora biti. Za vse je poskrbljeno.

Če imamo zaupanje v vesolje, v kozmos, katerega del smo, v izvor, iz katerega izhajamo, v življenjsko energijo, ki nas napaja, hkrati pa zavedanje svoje odgovornosti, svobodne volje in delujemo z ljubeznijo - potem so vse skrbi odveč.

Čemu sploh služijo skrbi in strahovi? Razen tega, da se z njimi hrani naše ego? Vemo tudi, da po zakonu privlačnosti privlačimo, kar nosimo in čutimo v sebi. Če nas nekaj skrbi, bomo prav to priklicali. Tega pa nočemo. Torej ne smemo dovoliti strahovom, da nas nadvladajo.

Če pogledate preteklo leto, mar ni imela vsaka stvar svoj namen in lekcijo, da vas nekaj nauči in popelje do določene točke? Torej so skrbi odveč, saj smo vedno v situaciji, ki jo v tem trenutku potrebujemo. 

Kako se torej zares naučiti zaupanja, da bo v novem letu vse dobro?

 1. Imejte okviren načrt, a ne zataknite se v pričakovanja

Želje, cilji in načrti so super vodilo, da nas motivirajo, da nekaj dosežemo. Naredite si načrt, kaj želite v letu 2017, na čem želite delovati in čemu slediti. Prosite vesolje, da vam pomaga, in zaupajte, da vam bo, ČE so vaše želje resnično na mestu in v vaše najvišje dobro. Dopustite, da morda vaše ideje niso vedno usklajene z vami in vašo potjo, morda pripravlja vesolje za vas še nekaj boljšega, nekaj, o čemer se vam niti ne sanja. Brezskrbno deskajte na valovih življenja. Dopustite, da ni vedno vse tako, kot se si zamislili. Morda mislite, da bi morali imeti določeno službo, partnerja, da bi morali nekam iti, pa se to ne izide. Je že prav tako. Zavedajte se, da je pamet vesolja večja od vašega uma.

2. Aktivirajte se

V novem letu bo vse v redu, a zgolj, če boste aktivni ustvarjalci. Saj veste, da nič ne pade iz neba. Nove priložnosti (redko) potrkajo na vrata same od sebe, ko ležerno ležite na kavču. Zato maksimalno v akcijo in vesolje vas bo lahko podprlo. 

3. Pojdite s tokom

V redu je tudi, če ne veste točno, kam greste, veste pa, da ste na poti in sledite toku ter šepetu srca.

4. Dojemite lekcije, ki vam jih vesolje daje v vsakem trenutku

Vedno naj bo nekje v ozadju prisotna misel: "Kaj se moram naučiti iz trenutne situacije?" Lažje boste vzpostavili zaupanje z vesoljem, če boste v vsaki situaciji prepoznali njen namen. Sicer se boste vrteli v krogu ponavljajočih se situacij.

5. Opazite majhne čudeže

Še vedno ne zaupate, da je za vse poskrbljeno? Ste že kdaj "naključno" naleteli na človeka, o katerem ste nedolgo nazaj razmišljali, dobili v dar nekaj, kar ste potrebovali ali našli točno to informacijo, ki ste jo potrebovali. Vesolje vedno poskrbi za sinhronosti, ki jih potrebujete, opazite jih. Bodite odprti za čudeže - majhne in velike.  

6. Vse se zgodi ob svojem času 

Vesolje ali Kozmos bolje ve, kdaj je pravi čas, kot vi. Vsakdo bi rad vse postreženo na pladnju še to sekundo, a nekatere stvari potrebujejo svoj čas, da se vzpostavijo vsi potrebni pogoji. Bodite potrpežljivi. 

7. Bodite brez dvomov

Pomembno je, da resnično zaupate, da je za vas poskrbljeno in ne dvomite – niti za drobtinico! Takoj, ko se prikradejo dvomi povzročijo motnje in blokade. Če zaupate – resnično zaupate, da bo vse v redu - tako tudi bo. 

8. Ljubezen privlači ljubezen

Če boste delovali z ljubeznijo in ne s strahom in skrbmi, boste dobili povrnjenjo ljubezen. In to je vse, kar človek potrebuje, kajne?

Vsakega izmed nas kdaj popadejo strahovi in skrbi, a potrudimo se, da ujamemo zaskrbljujče misli in strahove, ter v tistem trenutku globko vdihnemo in izdihnemo ter si rečemo: VSE JE IN BO V REDU. Imamo moč, da ustvarjamo boljše in vesolje nas pri tem podpira. 

Naj bo tako v letu 2017.

Veliki letni horoskop 2017

Danes čaka manjše darilo na vse device. Preberite svoj. Ostala znamenja pridete na svoj račun tekom izziva. 

Opravljeni dnevi izziva: 

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije