8 stvari, ki jih spoznamo v onostranstvu

Ko se utelesimo na Zemlji, doživimo nekakšno amnezijo. Ena glavnih stvari, ki jih poskušamo na planetu Zemlja je, da se ponovno spomnemo stvari, ki smo jih pozabili. 

8 stvari, ki jih spoznamo v onostranstvu (foto: Pexels) Pexels
1. 11. 2021

Ko gremo na “ono stran”, spoznamo ogromno stvari, ki se jih morda nismo zavedali, ko smo bili na Zemlji. A vendar se jih lahko zavemo že prej... Tako bo tudi naše življenje tukaj in zdaj lepše, prehod pa lahkotnejši... 

1. Svoje življenjske pogoje si izberemo preden se rodimo, glede na tip duše.

Te razloge je sicer za časa življenja zelo težko razumeti. A vendar je bistvo tega pravzaprav naša osebna rast in razsvetljenje, da torej razumemo vzroke stvari, ki se nam dogajajo in pridno opravljamo lekcije, ki smo si jih zadali že pred rojstvom. 

Preberite si: Kako si duša sama izbere starše in družino 

2. Vse se spreminja.

Da se vse spreminja in je začasno, še toliko bolj ugotovimo, ko umremo. Sprememba je prav zares edina stalnica v vesolju, zato nikar ne imejte strahu pred novim in drugačnim. 

3. Življenje je super, tudi težki deli!

Na Zemlji vsi počnemo stvari, katerim rečemo napake. A napake so v redu, saj so vendar del zemeljskega življenja in učenja. 

4. Ni samo ene prave poti.

Imamo svobodno voljo, katero pot bomo ubrali, lažjo ali težjo. Vsaka pot pa pomeni svojstveno lekcijo, ki nas vodi do cilja, ki je vedno enak – da se nekaj naučimo in spoznamo, kdo smo v resnici. 

5. Družba nas uči zamejitev.

Če ne prej, se v onostranstvu zavemo, da vse, kar potrebujemo, je že v nas samih. Da smo brezmejni in brezčasni. Da smo si omejitve postavljali sami. Da je družba želela, da imamo občutek zamejenosti, saj smo tako lažje vodljivi. Da je bilo naše zavedanje, kdo smo, napačno, saj smo veliko več kot to...  

6. Vse, čisto vse ima svoj smisel. 

Mariskaj morda nima smisla iz človeškega vidika, a prav vse ima svoj smisel, ko na to pogledamo iz višjega, galaktičnega zornega kota. Po smrti se vse sestavi v smiselni mozaik, ugotovimo, da smo potrebovali vsak sleherni dogodek v svojem življenju. 

7.  Bistvo vsega je energija, nematerialna energija, ki ji rečemo LJUBEZEN.

Oh, in kako noro dober občutek daje ta ljubezen! Ne morete si predstavljati. Resnično si ne morete, saj ja nad vsem dojemljivim. Na planetu Zemlja težko dosežete popolno moč ljubezni, a vendar jo lahko. Stremite k temu. 

8.  Smrt ni tako resna, kot mislite!

Kdo je naučil belega človeka tragičnosti smrti? Le redke kulture se še danes veselijo smrti z radostjo. V resnici je smrt lahko pravi užitek! Ne bi moralo biti bolje, pravzaprav. Čudovito je. Tudi poslavljanje od ljubljenih oseb ni tako resno, kot to dojemate, saj boste kmalu ponovno skupaj. Sicer pa nikoli niste povsem ločeni. V vesolju je vse povezano. 

Po predlogi Omtimes.

Preberite si še: