9 resnic, katerih nas žal v šoli niso naučili

V šolah učijo ogromno podatkov, a te podatki niso vedno življenjski. Manjkajo jim osnovni temelji. Ko bo čas za revolucijo v izobraževalnem sistemu, bo morda tudi čas, da se vzpostavi nov sistem, ki bo temeljil na resnicah, ki bodo spremenile marsikaj. Kakšen bi bil svet, če bi se otroci od majhnega zavedali naslednjih 9 resnic?

9 resnic, katerih nas žal v šoli niso naučili (foto: profimedia) profimedia
17. 3. 2020

1. Smo duhovna bitja na človeškem popotovanju

Preden smo prišli v fizični svet, smo naredili "načrt"... Tunel pozabljanja pa se je začel v maternici mame in s tem izziv spominjanja. Naše največje tveganje je, da se za časa življenja nikoli ne bomo spomnili svojega izvora v popolnosti. Vendar nikoli nismo povsem prekinili povezave z Virom in izvorom, ta povezava se je le nekako "raztegnila". Naša naloga je, da okrepimo povezavo s svojo lastno dušo in Virom, razvijemo svojo luč svetlobe ter zopet spoznamo, kdo v resnici smo.

2. Naša duša je neumrljiva

Po smrti duša le zamenja svojo pozornost. Ko je čas, da se odvežemo od fizične oblike življenja, se povzdvignemo nad materialni svet, a naše življenjske izkušnje vzamemo s seboj, naša pozornost pa je spremenjena na drugačen nivo vibracije.

3. Vse je energija

Vse vibrira z določeno frekvenco. Vsa živa bitja na Zemlji imajo zavest, tudi kamni in drevesa. In vse je povezano med seboj v vibracijskem polju. Z mislimi, zvokom in ljubeznijo pa se lahko povežemo s čimerkoli.

4. Naše misli kreirajo našo resničnost

Naše misli so energija, ki manifestira realnost. Biti vselej pozoren na svoje misli je prvi korak k odgovorni so-kreaciji realnosti. Sicer enostaven koncept, ki pa zahteva veliko discipline in pozornosti. Če bi vsak posameznik na planetu preusmeril misli k miru in svobodi, bi vojne in tiranije ter ostale nizke vibracije nedvomno izginile.

5. Večina nas je že bilo reinkarniranih na Zemlji

Ko smo zaklicali klic Zemlje, ki potrebuje našo pomoč in mi njeno, da nam pomaga pri samorealizaciji, smo prišli na ta planet. Prišli smo tudi iz različnih galaksij in planetov. Naše učenje pa se nadaljuje že vrsto življenj, klešemo se in razvijamo iz življenja v življenje, da bi dosegli dovršeno izpopolnitev.

6. Nikoli nismo sami

Običajno se ne zavedamo pomoči, ki smo je deležni od naših dušnih vodnikov, višje vibracijskih bitij svetlobe, ki so okoli nas, čeprav jih ne vidimo, nam pomagajo na naši poti. Obstajajo na drugi ravni zavesti, imajo višje vibracije, kot je fizični svet, zato jih običajno ne vidimo s prostim očesom. Potrpežljivo čakajo na našo željo in odprtost, da nam lahko pomagajo, saj spoštujejo našo svobodno voljo.

7. Čas je iluzija

Na Zemlji živimo v linearnem času, a naše duše živijo v brezčasju. Čas, kot ga poznamo tukaj, potrebujemo zato, da lahko izkusimo zemeljsko življenje. Vendar lahko tudi na Zemlji - skozi meditacijo - zopet dosežemo brezčasje, kjer ležijo vsi odgovori.

8. Cilj je razsvetljenje

Razsvetljenje je stanje zavesti, višja frekvenca bivanja. Zanj smo bili ustvarjeni. Da se skozi izkustva vrnemo nazaj k izvoru. Glavni namen utelešenja je, da potujemo skozi izkustva (tudi boleča), da se zopet dvignemo – iz pepela v luč ljubezni. Slednje pa lahko dosežemo le z ljubeznijo.

9. Ljubezen je vse, kar obstaja

Najti in se zopet povezati z ljubeznijo je edino, kar lahko naredimo kot človeška bitja. Naš Vir, iz katerega smo prišli, je brezpogojna ljubezen, mi, kot iskre vira, smo prav tako ljubezen. Smo, kar iščemo. Ljubiti se brezpogojno je tako ključ za vrnitev k Viru.

Ne potrebujemo drugih prepričevati v karšnekoli življenjske resnice. Lahko pa jih sami živimo in služimo kot vzor. Tako, da govorimo iskreno, postanemo odgovorni sami zase, naše misli, naša dejanja, bomo naredili ogromen korak k spremembi planeta za naše potomce in človeštvo. Imamo največjo možnost v evoluciji Zemlje, da smo najboljša verzija človeka doslej. Vse je odvisno od nas.

Po predlogi: truthinsideofyou.org, Michelle Walling