Izbrali ste si to pot! Tukaj ste zato, ker ste se tako odločili!

Avtorica s področja duhovne literature, Esther Hicks, kanalizira sporočila iz duhovnih ravni. Zbrali smo najbolj pomembna sporočila, ki jih je prejela.

Izbrali ste si to pot! Tukaj ste zato, ker ste se tako odločili! (foto: profimedia) profimedia
11. 1. 2022

9 sporočil iz duhovnega sveta:

1.  Ste fizični podaljšek energije Vira

Niste utelešeni zato, da bi postali božanski ali bolj razsvetljeni. Že s tem, ko ste, takšni, kot ste, izžarevate božansko luč. Zdaj je čas, da s telesom izkušate vse, kar vam Zemlja ponuja. Da z vsemi čuti spoznavate življenje na Zemlji. 

2.  Izbrali ste si to pot

Tukaj ste zato, ker ste se tako odločili! Željno ste pričakovali svoj prihod na Zemljo. Preden se je vaša duša utelesila, ste izbrali, kam si želite – to je vplivalo na vaš rojstni kraj in datum.

Poglejte si pogovor duše pred utelešenjem v fizični svet na Zemlji

3. Bistvo vašega življenja je radost in ljubezen

Na Zemljo ste prišli zato, da izkusite različna čustva. Svoja čustva pa lahko izbirate. Ko ste v stanju radosti, rastete in vaša energija se povečuje, s tem pa pozitivno vpliva tudi na okolico.

4. Z mislimi kreirate

Privlačite tisto, o čemer razmišljate in čemur dajete pozornost. V večini primerov lahko izberete, na kaj se boste osredotočili, včasih pa je vendarle težko kljubovati podzavesti. Tisto, čemur boste namenili pozornost, se bo oblikovalo in povečevalo. Zato pazite, kakšne misli vam rojijo po glavi.

5.  Vesolje podpira vašo namero

Vesolje vas vselej vodi na vaši izbrani poti. Pošilja vam znake in sporočila, preko katerih se učite, spoznavate in čutite. Naučiti se morate prisluhniti sebi in vesolju in spregledati. 

6.  Občutki vas vodijo v pravo smer

Vaša duša vas vodi preko občutkov, ki jih imate. Občutki so prvi vtisi, ki trajajo kakšno minuto, preden se pretvorijo v čustva. Kadar se vam zdi, da nekaj ni, kot bi moralo biti, je to ponavadi alarm, da bo treba nekaj spremeniti, da ste zašli. Če se spoprijateljite s svojo intuicijo, boste živeli bolj izpolnjeno in manj stresno življenje. Stremite k temu, da se boste vedno počutili dobro in opuščajte vse, kar vas navdaja z nemirom.

7.  Vaše naravno stanje je sprostitev

Poskušajte biti kar se da sproščeni, tako si vas je zamislila narava. Ni vam treba  nenehno skrbeti, saj se na koncu vedno vse uredi kot je prav. Premagujte stres tako, da se osredotočite na tiste stvari v življenju, ki jih cenite in za katere ste hvaležni.

8.  Vsak je na svoji unikatni poti

Vsi ste prišli na Zemljo z namenom in vsak ima svoje poslanstvo, ki je drugačno od vašega. Zato opustite vsakršno primerjanje in tekmovanje. Vsak ima možnost, da poišče pot, ki ga navdihuje.

9.  Ne morete umreti

Vaše naravno stanje je vaša duša, vaša ne-fizična oblika. Na neki točki se morate vrniti v vaše naravno stanje. Ste večno energijsko bitje. 

Vir: Forever Conscious

Preberite še: