9 sporočil iz duhovnega sveta

Avtorica s področja duhovne literature, Esther Hicks, kanalizira sporočila iz duhovnih ravni. Zbrali smo najbolj pomembna sporočila, ki jih je prejela.

9 sporočil iz duhovnega sveta (foto: profimedia) profimedia
21. 8. 2022

9 sporočil iz duhovnega sveta:

1.  Ste fizični podaljšek energije Vira

Niste utelešeni zato, da bi postali božanski ali bolj razsvetljeni. Že s tem, ko ste, takšni, kot ste, izžarevate božansko luč. Zdaj je čas, da s telesom izkušate vse, kar vam Zemlja ponuja. Da z vsemi čuti spoznavate življenje na Zemlji. 

2.  Izbrali ste si to pot

Tukaj ste zato, ker ste se tako odločili! Željno ste pričakovali svoj prihod na Zemljo. Preden se je vaša duša utelesila, ste izbrali, kam si želite – to je vplivalo na vaš rojstni kraj in datum.

Poglejte si pogovor duše pred utelešenjem v fizični svet na Zemlji

3. Bistvo vašega življenja je učenje o čustvih 

Na Zemljo ste prišli zato, da izkusite različna čustva. Svoja čustva pa lahko izbirate in se skozi njih učite. 

4. Z mislimi kreirate

Privlačite tisto, o čemer razmišljate in čemur dajete pozornost. V večini primerov lahko izberete, na kaj se boste osredotočili, pogosto pa je vendarle težko kljubovati podzavesti. Zato pazite, kakšne misli vam rojijo po glavi in kako na vas vpliva podzavest. 

5.  Vesolje podpira vašo namero

Vesolje vas vselej vodi na vaši izbrani poti. Pošilja vam znake in sporočila, preko katerih se učite, spoznavate in čutite. Naučiti se morate prisluhniti sebi in vesolju in spregledati. 

6.  Občutki vas vodijo v pravo smer

Vaša duša vas vodi preko občutkov, ki jih imate. Občutki so prvi vtisi, ki trajajo kakšno minuto, preden se pretvorijo v čustva. Kadar se vam zdi, da nekaj ni, kot bi moralo biti, je to ponavadi alarm, da bo treba nekaj spremeniti, da ste zašli. Če se spoprijateljite s svojo intuicijo, boste živeli bolj izpolnjeno in manj stresno življenje. 

7.  Vaše naravno stanje je sprostitev

Poskušajte biti kar se da sproščeni, tako si vas je zamislila narava. Ni vam treba  nenehno skrbeti, saj se na koncu vedno vse uredi tako, kot je prav. Določen stres je normalen, a nenehen stres ni bistvo življenja, naučiti se morate premagovati stres. 

8.  Vsak je na svoji unikatni poti

Vsi ste prišli na Zemljo z namenom in vsak ima svoje poslanstvo, ki je drugačno od vašega. Zato opustite vsakršno primerjanje in tekmovanje. Vsak ima možnost, da poišče pot, ki ga navdihuje.

9.  Ne morete umreti

Vaše naravno stanje je vaša duša, vaša ne-fizična oblika. Na neki točki se morate vrniti v vaše naravno stanje. Ste večno energijsko bitje. 

Vir: Forever Conscious

Preberite še: