V tem tednu so odprta zvezdna vrata Siriusa (3.-7. julij)

V prvem tednu julija se vsako leto zgodi povezava oz. poravnava Zemlje in zvezde Sirius, ki prinaša višje vibracijske energije za duhovni napredek.

V tem tednu so odprta zvezdna vrata Siriusa (3.-7. julij) (foto: pixabay) pixabay
5. 7. 2021

V astrologiji velja prvi teden julija za čas duhovnega napredka in čas, ko lahko človeštvo dvigne ali razširi svojo zavest na nov nivo.

V tem času sta Sonce in Zemlja najbolj oddaljena med seboj. To pomeni, da je energetski vpliv Sonca šibkejši. Hkrati pa v tem času sije zvezda Sirius 23-krat svetleje kot Sonce, nekateri jo imenujejo zemljino duhovno sonce.

Stara ljudstva so verovala, da Sirius predstavlja “vrata v nebesa”.  Prav tako predstavlja kraljestvo bogov in ko je to najblijže Zemlji, so naši predniki (z zavestjo) odpotovali skozi ta zvezdna vrata in prejemali božanska sporočila iz Siriusa.

Nekatere kulture verjamejo, da je Sirius dom veliko bolj razvitemu (v znanju in zavesti) življenju, kot ga poznamo na Zemlji. Bitja Siriusa naj bi imela izjemno napredne tehnološke inovacije in psihične sposobnosti.

Za veliko starih civilizacij je poravnava Siriusa predstavljala čas duhovnega prebujanja in transformacije, ki jo potrebujemo na zemeljskem popotovanju.

V današnji astrologiji Sirius predstavlja vibracijo svobode. Energijo, ki nam pomaga, da se osvobodimo vseh svojih zamejitev in lahko svobodno izražamo samega sebe. Ta energija deluje kot inspiracija in nam lahko pomaga pretvoriti naše želje v resničnost. 

Ko je ta zvezda najbližje Zemlji vpliva na naše življenje. Najbližje Zemlji pa je prav sedaj: med 3. in 7. julijem, ko naj bi bilo moč začutiti energijo (pa tudi informacije) iz Siriusa, ki lahko vplivajo na naš duhovni razvoj.

Močnejša energija, ki prihaja k nam lahko vpliva na povečano kreativost in intuicijo ter inspiracijo. Presežemo lahko svojih pet čutil. Pomaga nam, da se znebimo lastnih omejitev in zamejtev.

V tem tednu si zato privoščite več miru, meditacije in narave. Poskrbite tudi, da niste ves čas v stresu in pred elektronskimi napravami, kar zavira pretok te energije.

Uživajte v podpornih energijah in dodatni inspiraciji, ki v tem tednu prihaja iz zvezde Sirius!

foreverconscious.com

Poglejte si še: PREDATI SE pomeni, da se nehamo boriti s seboj, z vesoljem in z naravnim tokom