Ali je konec sveta usojen?

Čeprav se zdi, da je kataklizma časovno blizu pred nami, so nam duhovna bitja še vedno pripravljena pomagati odpraviti razmere, ki smo jih s svojo negativnostjo povzročili sami.

7. 1. 2016

Na voljo imamo še nekaj časa, da spremenimo svoje zgrešeno razmišljanje in ga uskladimo s Stvarnikovo voljo ter se tako izognemo razdejanju, ki grozi našemu planetu. Skladno s Stvarnikovo voljo je namreč vsakemu posamezniku na planetu dano živeti v blagostanju, harmoniji, razumevanju in ljubezni.

Odgovor na vprašanje, ali je konec sveta usojen, je torej na dlani: uničujoča kataklizma ni usojena, temveč je posledica stoletnega kopičenja škodljivega naboja zaradi negativnih misli Zemljanov.

Delu kataklizem, ki bodo povzročile usodne spremembe na Zemlji, se sicer ne moremo izogniti – to je pravzaprav normalen (usojen) razvoj življenja na njej, ki zajema spremembe v razvoju med kopnim in morjem, premike tal, ognjeniške izbruhe, potrese in poplave, imamo pa možnost odpraviti grozeče nevarnosti, ki niso usojene.

Pred veliko nalogo in odgovornostjo so v tem prelomnem času predvsem duhovno razviti posamezniki – ljudje z velikimi paranormalnimi močmi, ki se morajo s pomočjo duhovnih bitij izjemno potruditi, da bi odpravili negativne posledice zgrešenega razmišljanja. Če bi jim uspelo pravočasno, v bližji prihodnosti, odpraviti neusojene nevarnosti, bi bilo mogoče preostale, usojene kataklizme predvideti in prebivalce območij, ki jih bodo zajele, pravočasno izseliti. Tako bi usodne spremembe v zemeljski skorji povzročile čim manj škode ljudem, živalim in rastlinam.

Ali se bodo ljudje lahko uspešno bojevali proti kataklizmi in dosegli, da bo še znosna, omejena na minimalni usodni del, ali pa bo popolnoma uničila ves rastlinski in živalski svet na Zemlji? Odgovora ne poznamo. Odvisen bo predvsem od tega, ali se bodo ljudje na vsem planetu pripravljeni spremeniti.

J. L. Presnig, parapsiholog; www.parapsihologija.si

Celoten članek lahko preberete v tiskani Sensi december/januar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri