Kako prepoznati, ali je nekdo "pravi" za vas

Občutek metuljčkov v trebuhu, ko spoznamo "pravo" osebo, je verjetno doživel že vsak. A to ni edini znak, ki nam ga pošilja naše telo. Ne samo srce, celo telo oddaja reakcije, ko smo s "pravo" osebo.

Kako prepoznati, ali je nekdo "pravi" za vas (foto: profimedia) profimedia
27. 5. 2021

Če se morda sprašujete, ali je oseba “tista prava” za vas, pa naj bo to partner ali dober prijatelj, morate utišati um in prisluhniti telesu. Kakšne znake vam daje?

Toplina. Počutite se toplo in odprto, ko ste v bližini te osebe. Dober odnos se kaže v toplini, ki prihaja od znotraj, da kar žarite. 

Navdušenje. Komaj čakate, da jih spet vidite!

Vonj. Če vas vonj osebe nenadoma osreči, v vas zbudi občutke ljubezni, gre za močen indikator, da je to prava oseba za vas. Konec koncev smo le živali. 

Crkljanje. Občutek močne povezave, ko se crkljate, je tako enostaven pa tako pomemben znak, da smo z nekom kompatibilni.

Optimizem. Oseba vas enostavno osreči in naredi bolj optimistične.

Motivacija. Poleg pozitivnih občutkov, vam daje strast in energijo, da ste produktivni. Noben izziv ni pretežki, imate občutek, da lahko naredite karkoli. 

Lahko ste brez maske. Počutite se popolnoma sproščeno in udobno, ko ste s to osebo. Običajno si nadanemo različne maske, ko smo z ljudmi. Vaš idealni partner pa bo v vas spodbudil vaš resnični jaz, brez pretvarjanj.  

Zdravje. Ta oseba vam daje občutek, da ste bolj zdravi. Spodbudi vas k bolj zdravim odločitvam.

Mir. Ko ste s to osebo, se počutite mirni, sproščeni in varni. 

Intuicija. Na koncu pa vam šesti čut enostavno pravi, da je ta oseba prava za vas. In to je dovolj. 

themindsjournal.com

Preberite si še: