Ali je prišel čas, da začnete sidrati energije 5D v svoje življenje?

V tem trenutku je najbolj pomembno, da vsak dan zavestno vzdržujemo visoko vibracijo in hkrati zavestno opazujemo in razrešujemo stvari iz preteklosti, ko se te dvignejo na površje. In svetlobe je na Zemlji vse več, zato bodo tudi stvari iz preteklosti (na individualni in kolektivni ravni) vse bolj jasno prihajale na površje. Pomembno je, da jih pogledamo in se ne slepimo, predelamo, če je to potrebno, in gremo naprej ...

Ali je prišel čas, da začnete sidrati energije 5D v svoje življenje? (foto: Jill Wellington from Pixabay) Jill Wellington from Pixabay
21. 8. 2020

Angeli, samorogi in 5D

Zakaj nam angeli, nadangeli, samorogi in druga bitja iz svetlobe lahko pomagajo? Ker vibrirajo na veliko višji frekvenci. Zelo enostavno povedano: ko angel ali samorog posveti s svojo visokofrekvenčno svetlobo na neko situacijo, ki vibrira nižje (npr. v konflikten odnos, kjer prevladujejo omejujoče energije), se v trenutku razkrije vse oz. razkrije nam tisto, kar je v naše najvišje dobro, da se (je v skladu z našo dušo). To pomeni, da imamo priložnost videti, kaj nas v resnici omejuje, zadržuje na tistem mestu. Takrat imamo tudi edinstveno priložnost, da to opustimo, spremenimo, razrešimo, presežemo in dvignemo vibracijo na višjo oktavo.

Angeli in samorogi so pravzaprav čista svetloba (samorogi vibrirajo še višje kot angeli), ogromno jih je in vsi imajo določeno poslanstvo, in ko jim iskreno odpremo srce, nam lahko pomagajo tako, da se s svojo svetlobo dotaknejo tistega našega področja, kjer njihovo svetlobo trenutno najbolj potrebujemo. Oboji izjemno radi pomagajo in pravzaprav komaj čakajo na vaše prošnje. Pristopijo pa k vam le skozi odprto srce.

Sidranje energij 5D

Po svetu se trenutno dogaja kolektivno prebujanje in dviganje vibracije. Odpiramo se višjim, Božanskim energijam. Za številne je napočil čas aktiviranja še do nedavnega spečih petih čaker. Spreminjamo se v celoti. Temu procesu se ni dobro upirati, ker je lahko boleče. Upira pa se le ego, saj se boji neznanega.

Vse to pomeni, da tudi angeli in samorogi lažje dostopajo do nas in predvsem imajo sedaj drugačno »nalogo« – naša energijska telesa in nas pripravljajo na energije 5. dimenzije. Pri tistih, ki ste pripravljeni, angeli delujejo z vami na »posodobljen« način, saj čakre na 5. dimenziji poleg višje vibracije dobijo tudi malce drugačno podobo in barve. Ni pomembno, ali z angeli delate prvič ali se z njimi povezujete že daljši čas, v vsakem primeru boste prejeli tisto, kar v tem trenutku najbolj potrebujete.

Ko se sidrajo energije 5D, situacije sprejemamo drugače. Vidimo širše: ko na površje pridejo težje stvari iz preteklosti, nanje gledamo z razumevanjem, sprejemanjem, v srcu je več miru. Poganja nas želja po skupnem dobrem. Imejte v mislih, da je pri t. i. delu na sebi danes ogromno več Božanske podpore, kot na primer še pred nekaj leti, in spremembe se zato lahko zgodijo izjemno hitro.

Številni pa se sprašujejo, le kakšna 5. dimenzija neki, ko pa je vedno huje. Huje je, ker se na Zemljo sidra vedno več Svetlobe, ki razkriva vse temne plati človeštva kolektivno in individualno. Drži, pogled na marsikatero situacijo, stvar, dogodek ni lep, daleč od tega … a je del kolektivnega prebujenja in »čiščenja«. Ob vsem tem je zato pomembno, da razvijamo svoj Božanski del, se povezujemo s svojim Srcem in usklajujemo um in srce. Dogaja se namreč tudi masovno odpiranje srčne čakre … Zato pogumno v čas, ki prihaja … S časom prihajajo tudi lepe stvari. Ljudje bomo vedno bolj usklajeni s svojim poslanstvom in dušnim namenom, kar dolgoročno pomeni srečo, mir, obilje … Zato samo naprej …

Napisala Mojca Koprivnikar, certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), Eternal Light Healer® in profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Več o njenem delu najdete na Laluna Angelska Akademija ali jo spremljajte na njeni FB strani TUKAJ. Več o prihajajočih dogodkih si lahko preberete TUKAJ  ali se odločite za individualni angelski tretma.