Aprilski mlaj (16. april) prinaša spremembe in nove začetke

Aprilski mlaj nas čaka v ponedeljek, 16. aprila ob 03:57 uri zjutraj v znamenju ovna. Kaj nam prinaša?

Aprilski mlaj (16. april) prinaša spremembe in nove začetke (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 4. 2018

Luna je edina Zemljina naravna spremljevalka, zato vpliva na vse nas. Tokrat nam bo prinesla spremembe. Vse od marčevske polne lune nas univerzum spodbuja, da si uredimo svoje prioritete in pogledamo, čemu namenjamo svoj čas in energijo. Morda smo bili v tem času opozorjeni na stvari, ki niso več v skladu z nami. Morda so se v življenju pojavile težave in opozorila, ki so nas prisilila, da pogledamo vase in v svoje navade.

Energija tokratnega mlaja nam ponuja vodstvo glede sprememb, ki jih moramo storiti, da bo naše življenje bolj harmonično in v ravnovesju. Te spremembe lahko vključujejo korak izven cone udobja in prekinitev s starimi navadami ter rutinami. Odprite se moči za spremembo! Mlaj je vedno odličen čas za nove začetke. 

Namenite ta čas razmisleku o tem, kaj ne deluje v vašem življenju. Katera področja in katera obnašanja vam ne služijo več? Nato bodisi spremenite situacijo ali pa spremenite svoje misli glede situacije. Spremembe so lahko preproste ali drastične. 

Predvsem pa bodite odprti za spremembe in višje vodstvo. Naj vas vesolje vodi in vam pokaže, kaj je najboljša akcija, ki jo lahko trenutno izpeljete. Bodite pozorni na namige v vsakodnevnih situacijah. Kaj vas denimo zmoti v odnosih ali pri vas samih? 

Seveda je za izpeljavo sprememb potreben tudi čas. Ravno v tem času se Merkur prične gibati direktno. Čeprav to pomeni, da bodo stvari končno vidne bolj jasno, lahko traja kakšen teden preden zares razumemo in dojamemo določene nove informacije, zato si dajte čas. 

Če bodo stvari intezivne in bodo na površje pribrbotali razni občutki, vedite, da te občutki ne bodo trajali dolgo. Bodite potrpežljivi. 

Znamenje ovna nam pomaga pri samorazvoju ter pri povezavi z našo resnično esenco. Med mlajem bomo deležni možnosti, da razumemo sebe na globljem nivoju. Morda bomo inspirirani, kako pričeti bolje skrbeti zase in postaviti svoje potrebe pred potrebe drugih. To ne pomeni, da pričnemo ignorirati potrebe drugih, pač pa, da smo pozorni nase in na svoje prioritete. Da se osredotočimo nase in na stvari, ki nam prinašajo radost. To je čas, da se postavite zase, da stopite izven cone udobja - le tako lahko rastete in odkrivate, kdo resnično ste. 

Aprilski mlaj je odličen čas za manifestacijo in nove začetke. Spremembe pa so gorivo za rast in vam bodo pomagale odkriti nov del vas. 

Vir: foreverconscious.com