Aprilski MLAJ, kaj nam boš prinesel?

Počasi se približujemo mlaju, ki nastopi v ponedeljek, 12. aprila ob 04.31 uri zjutraj. 

Aprilski MLAJ, kaj nam boš prinesel? (foto: pixabay) pixabay
8. 4. 2021

MLAJ V OVNU prinaša močno energijo za nove začetke in manifestacijo 

Temačnost na nebu se sicer povečuje, zato smo lahko v tem tednu dodatno utrujeni, izčrpani, razdražljivi... Morda imate občuteke teme in mračnosti tudi v svojih misli, v svojih občutkih, v svoji psihi... 

A ta čas prinaša ogromno možnosti za novo setev. Za spremembe poti v nas samih ali izven nas. V tem času lahko doživimo povsem nova in sveža odkritja o razumevanju življenja... Spet razumemo nekaj drugače in bolje. 

Tako kot v naravi poganja novo življenje, tako se lahko dogaja tudi v nas. 

Nebo pa bo temno. A ta tema prinaša tudi prazen list, ki ga lahko zapolnimo po želji. Vi imate v rokah škarje, platno... in barve! 

Moč manifestacije je torej povečana, zato je priporočljivo osredotočanje na želje. Naše odločitve, naše besede in čustva imajo v času mlaja še povečan vpliv. Bodite pozorni na kaj ste pozorni! 

Pozorni pa bodite tudi na to, kako izbirate besede, kako govorite z drugimi in sami s seboj. Vaše besede imajo moč. 

Ko razmišljate na način "jaz tega ne zmorem", "vedno mi gre vse narobe", poskušajte te misli zavestno spremeniti. "Živimo v časih, ki je poln preizkušenj, vendar se trudim po svojih močeh". "Stvari se vedno odvijejo tako, kot se morajo, čeprav se mi včasih na prvi pogled ne zdi tako." 

Na začetku bo zelo težko preoblikovati misli, s časoma pa vam bo vedno lažje.

Izkoristite energije mlaja za to, da ste prijazni do sebe, da se opomnite, da lahko vedno začnete znova in se odločite drugače. 

Zelo močno bo prisotna ognjena energija, saj imamo v ovnu tudi Venero, Merkur in Sonce. 

Strast, zagon, želje, impulzivnost... In vso to energijo lahko izkoristimo za premik naprej iz situacije, v kateri se nam zdi, da stagniramo. 

Vendar le sami se lahko premaknemo v akcijo, kozmos pa nas pri tem podpira. Prav tako sedaj noben od večjih planetov ni retrograden, zato imamo resnično zeleno luč za nove odločitve in povsem nove korake. 

Energija Plutona in Venere pa v nas spodbujata vprašanja, kako v odnosih porabljamo svojo energijo? 

Se v kakšnem odnosu ali situaciji počutimo nemočne?

Če se vam to dogaja, vedite, da vedno obstaja drugačna pot in boljše odločitve. 

Pogoj pa je, da ne delujemo na isti način, da ne pristopimo k težavam na isti način kot običajno, ampak uspemo narediti nekaj drugače. 

Čustva bodo lahko splošno bolj okrepljena, občutljivost bo povečana. Morda bomo čutili večjo potrebo po podpori naših bližnjih in si to želeli tudi od samega sebe. 

Naš notranji otrok morda potrebuje topel objem, skledo najljubših kosmičev, morda celo prost dan, da se lahko igra in je sam svoj. 

Poslušajte svoje telo. Prisluhnite svojim celicam. Svojemu telesu, mislim, duši. 

Potrebuje počitek ali gibanje? Kdaj potrebujete kaj? Ne pozabite, prvo se je nujno povezati s svojim telesom, šele nato se lahko povezujemo z višjimi sferami in vesoljem. Če izpustimo ta korak, stvari ne bodo tekle tako, kot morajo. Prvo je potrebno zgraditi trde temelje v sebi, tukaj in zdaj, s svojim telesom. Šele nato gremo lahko dalje. To je velikokrat težava današnje duhovnosti, ki preskakuje pomembne korake. 

Naučite se poslušati svoje telo, ki je vaš najboljši vodnik. 

Uživajte v pomladi, čeprav je malce zmedena, tako kot trenutni človek. 

In predvsem izkoristite ta čas za nove začetke v sebi. 

Prirejeno po: foreverconscious.com