AstroCaffe horoskop: Vaš osebni virtualni astrolog!

AstroCaffe je nova virtualna astrološka storitev v slovenščini, s katero si lahko brezplačno izračunate svoj osebni horoskop ali pa si dovolite izdelati detaljno interpretacijo astrološke karte.

26. 2. 2012 | Promocijsko sporočilo

Vse, kar morate za svoj lastni osebni horoskop vedeti, so: natančen datum, ura in kraj rojstva.

Osebni AstroCaffe horoskop je dejansko dvodimenzionalna karta, na kateri so prikazani položaji planetov in drugih točk na zodiakalnem krogu, sestavjenem iz dvanajstih znamenj. Na karti so izrisani položaji vseh planetov in pomembnih točk, vse astrološke hiše in vsi aspekti - koti med posameznimi točkami. V posebnem okenčku so prikazani vsi podatki za osebni horoskop, na dosegu klika pa so na voljo tudi orodja za upravljenje s horoskopom.

Za interpretacijo osebnega horoskopa je sicer potrebno veliko znanja, izkušenj in tudi intuicije, da pa se boste lažje poglobili v raziskovanje svoje osebnosti, kot je zapisana v vaši rojstni karti, si lahko naročite tudi že pripravljeno razlago osebnega horoskopa.

Vabimo vas k ogledu čisto nove astrološke storitve na spletu:

Brskate pa tudi že lahko po številnih že izdelanih AstroCaffe horoskopih znanih osebnosti - tako tujih zvezdnikov kot nekaterih naših estradnikov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri