Astrologija nam pove, na kateri točki in s katerimi danostmi smo življenje začeli

Pomen astrologije je pridobiti modrost, da bi lahko uvideli v svoja življenja. Modrost pa nam omogoča videti, katera dejanja so pametna in katera ne. Dobro se je naučite in uporabite to znanje in modrost, ki jo astrologi že tisočletja prenašajo ljudem za obogatitev vseh ravni življenja.

23. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Jesen je pred vrati in z njo tudi večja želja po izobraževanju. Veliko ljudi se sprašuje, kaj je moj namen v tem življenju, kakšne so moje danosti, moji potenciali, ki jih še nisem razvil, na kaj moram biti pozoren, katera so tista področja, ki mi delajo največ preglavic in zakaj, kam me nosi »usoda«. Astrologija ima s svojim pripovedovanjem veliko vprašanj in trditev.

Je astrologija znanost ali veda?

Če astrologijo prav razumemo je znanost, če se je naučimo je veda, za nekatere je duhovna umetnost. Je znanstvena v svojih matematičnih izračunih, v doslednih interpretacijah, v povezavi z nebesnimi telesi je veda in duhovna umetnost v tem, ker razlaga paradokse obstoja in razkriva načrte življenja posameznika.

Skozi astrologijo spoznaš, da niso »temni oblaki« tisti, ki otežujejo življenje, težave prinaša to, ker ne znamo pravilno izrabiti planetarne sile. Ni zlobnih zvezd, planetov ali znamenj, vendar pa so planetarne sile, ki so v harmoniji ali ne harmoniji. To pa je nekaj drugega. Zvezde nagibajo življensko »tehtnico«, a je ne silijo, je spoznanje, da imamo svobodno voljo in da je življenje tisto, kar iz njega naredimo. Astrologija nam pove, na kateri točki in s katerimi danosti smo življenje začeli, na kateri točki smo sedaj in kako lahko izboljšamo življenje, ki nas potiska v prihodnost.

Z astrologijo lahko izboljšamo svoje življenje in pomagamo drugim

Z učenjem astrologije stopamo v pomembno učilnico svojega življenja, saj je astrologija mati znanja in vse modrosti ter jezik duše. Dobro se je naučite in uporabite to znanje in modrost, ki jo astrologi že tisočletja prenašamo ljudem za obogatitev vseh ravni življenja.

Zato je diplomirana astrologinja Irena Dolar ustanovila Šolo znanja astrologije REGULUS z 3 letnim programom izobraževanja. Vabijo vas, da se prijavite v jesenske termine tečajev, nekateri že potekajo, nekateri se bodo v kratkem začeli. Predavateljica je IRENA DOLAR, diplomirana astrologinja.

Svetovanje skozi astrologijo

Astrološko svetovanje je odlično orodje za krmarjenje skozi življenje na vseh nivojih posameznika. Skozi astrologijo ne dobimo samo odgovorov kaj in kdaj se bo nekaj zgodilo, skozi astrološko razlago bomo bolje razumeli svoje slabosti in prednosti, kje se skriva naš potencial in kdaj je najboljši čas vse to izkoristiti. Astrološka razlaga nam pomaga bolje razumeti ne le svoje notranje delovanje, temveč tudi kako in na kakšen način se to izraža v vsakodnevnem življenju. Z njeno pomočjo lažje sprejemamo težke odločitve in nam pomaga na naši poti življenja. Astrologinja Irena Dolar vam svetuje na RAZLIČNIH PODROČJIH.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri